Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden Eindhoven? Laat onze experts u helpen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Bedwantsen bestrijden Eindhoven

De meeste mensen weten niet hoe moeilijk het is om bedwantsen te bestrijden. Ze zijn een veel voorkomend probleem waar velen mee te maken hebben, maar weinigen kunnen er voorgoed vanaf komen. Zelfs als u preventieve maatregelen neemt, kunnen ze terugkeren. Helaas zijn de bedwantsenplagen in Eindhoven toegenomen door toeristen die uit andere landen op vakantie of zakenreis komen.

 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Bedwantsen kunnen zich verbergen in uw kleding, meubels en zelfs uw huid terwijl u slaapt. Het is een goed idee om een professionele bedwantsenbestrijder in te schakelen om u te helpen dergelijke situaties te voorkomen. Ze bestrijden is immers niet genoeg; wat belangrijker is, is voorkomen dat ze terugkomen! Als u eenmaal te maken heeft of wel eens te maken heeft gehad met bedwantsen, zult u begrijpen wat wij bedoelen met hoe belangrijk het is om bedwantsen te voorkomen.

bedwantsen-bestrijden-eindhoven
bedwantsen

Herkennen van bedwantsen

Als u denkt dat u misschien bedwantsen heeft, is het belangrijk om ze vroegtijdig te vinden en ze kwijt te raken. Maar dat is niet de enige uitdaging – als ze eenmaal weg zijn, moet u ervoor zorgen dat ze niet terugkomen. Bedwantsen zijn klein en moeilijk te vinden, dus dat kan lastig zijn.

 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Wist u dat bedwantsen nachtdieren zijn? Ze verbergen zich overdag en komen meestall alleen ’s nachts tevoorschijn om te zich te voeden. Daarom worden ze “bedwantsen” genoemd! Als u denkt dat u een bedwantsenplaag heeft, is het belangrijk om meteen een professional te bellen. Bedwantsen bestrijden Eindhoven? Wacht niet tot het te laat is!

Effectief bedwantsen bestrijden en voorkomen

​Bedwantsen zijn moeilijk weg te krijgen, maar er zijn preventieve maatregelen die u kunt nemen. Maak uw huis regelmatig schoon en richt u daarbij op de plekken waar bedwantsen zich gewoonlijk ophouden, zoals matrassen en bedden. Om bestaande bedwantsen en hun eitjes te doden, wast u uw matras in water van minstens 50-80 graden Celsius. Controleer het waslabel voordat u besmette kleding wast!

We zullen er geen doekjes om winden: wassen garandeert niet dat u helemaal vrij bent van bedwantsen. Bedwantsen kunnen eitjes hebben afgezet in uw bedframe, kussens en slopen. Daarom is het belangrijk om uw huis regelmatig schoon te maken en te wassen. Een ander idee is om ervoor te zorgen dat u alle gaten en kieren in uw matras kunt bereiken. Want schuilplaatsen voor bedwantsen zijn verborgen of over het hoofd geziene plekken.

Bedwants beten

Bedwantsen zijn vooral ’s nachts actief, terwijl u slaapt. Ze voeden zich met uw bloed of huidcellen, en als u hun voeding periode verstoort door veel te bewegen in uw slaap door veel te bewegen, zullen ze u vaker bijten. U kunt bedwantsen hebben als er rode “puistjes” op uw huid zitten die aanvoelen als bultjes. Wij denken ook dat u in staat bent te bepalen of een beet van een mug afkomstig is of niet. Onderzoek daarom de rode bultjes om te zien of ze op een uitslag lijken. Daarna kunt u naar uw huisarts gaan voor deskundig advies over de bultjes.

Als u meerdere jeukende bulten op dezelfde plaats heeft, is het waarschijnlijk dat een bedwants u meerdere keren heeft gebeten. Raadpleeg voor de zekerheid uw arts.

Professionele bestrijding van bedwantsen

Onze professionele bedwantsenbestrijders zijn beschikbaar als u vindt dat de hierboven voorgestelde behandelingen niet hebben geleid tot het verminderen of voorkomen van bedwantsen. Dit kan duiden op een grotere plaag dan eerst gedacht. Bedwantsen zijn hardnekkig, daarom weten wij als geen ander hoe we ze moeten bestrijden. Als het gaat om bedwantsen bestrijden is niets voor ons te moeilijk. Wilt u hulp bij het wegwerken van uw bedwantsen, neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor de bestrijding van bedwantsen?

Wij bieden onmiddelijke behandeling van bedwantsen. Onze nooddienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen met de bestrijding van bedwantsen. Wij zijn snel op locatie bij spoed.

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van bedwantsen?

De prijs voor het uitroeien van bedwantsen is moeilijk te veralgemenen omdat elke plaag uniek is. De complexiteit van het werk maakt het moeilijk voor ons om u een nauwkeurige offerte te geven zonder de situatie uit de eerste hand te zien. U kunt echter wel een idee krijgen van onze tarieven op onze prijzenpagina.

Hoe gaat Bedwantsen bestrijden Eindhoven te werk?

Bedwantsen bestrijden pakken het grondig aan. We onderzoeken eerst waar de bedwantsen zich bevinden en hoe lang ze er al zitten. Daarna gebruiken we onze vaardigheden om de bron van de bedwantsen op te sporen en te bestrijden.

Geven jullie ook garantie voor de bestrijding van bedwantsen?

Bedwantsen bestrijden is onze specialiteit bij Ongediertebestrijding Eindhoven. Onze methode zorgt ervoor dat de bedwantsen voorgoed worden uitgeschakeld. Omdat er een aantal oncontroleerbare omstandigheden zijn, kunnen we echter geen 100% garantie beloven. Daardoor is het voor ons cruciaal om na de behandeling terug te komen en te controleren of het ongedierte is uitgeroeid!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voordat de bedwantsen voorgoed verdwenen zijn?

Als u ons heeft ingehuurd om bedwantsen aan te pakken, dan zorgen wij ervoor dat wij z.s.m. voor u klaar staan! Wij geven altijd vooraf aan hoe lang de behandeling zal duren. Meestal is 1 bezoek voldoende.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button