Boktor bestrijden

Boktor bestrijden Eindhoven? Laat het over aan de specialisten!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Boktor bestrijden Eindhoven

Misschien heeft u ervan gehoord, en bent u daarom naar deze pagina gekomen: boktorren in uw huis. Misschien is het omdat u hier en daar in uw huis geknaag of zaagsel hoorde opduiken, dat u ze heeft ontdekt. Boktorlarven eten ook hout, vooral hardhout. Dit verhoogt de kans op vermenigvuldiging en schade aanzienlijk.

 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betale

Als u boktorren in uw huis ziet of vermoedt, raden wij u aan zo snel mogelijk contact op te nemen met een professionele boktorbestrijder. Boktorbestrijding is afhankelijk van de specifieke situatie en vereist verschillende aanpakken en materialen. Wij helpen u graag!

boktor-bestrijden
boktor

Boktorren voorkomen

Hoewel boktorren moeilijk weg te krijgen zijn, zijn er enkele dingen die u kunt doen om te voorkomen dat ze zich verspreiden. Als u hout gaat gebruiken voor uw barbecue, open haard of een ander bouwwerk buiten, controleer het dan eerst op ongedierte. Door ervoor te zorgen dat het hout vrij is van ongedierte, kunt u erop vertrouwen dat u de verspreiding van deze insecten voorkomt.

 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Wanneer u houten voorwerpen koopt, vooral tweedehands, zorg er dan voor dat ze vrij zijn van boktorren! U kunt houtproducten ook polijsten of oliën. Neem dan gerust contact op met een van onze professionele boktor verdelgers voor meer informatie over het wegwerken van boktorren.

Zelf boktor bestrijden

Hoewel een boktor moeilijk te herkennen is, is de bestrijding ervan relatief eenvoudig. Ga naar uw plaatselijke dierenwinkel of zoek online naar producten die speciaal voor boktorren zijn gemaakt. Een probleem waarmee u te maken kunt krijgen als u deze boktorren probeert uit te roeien is hun verborgen locatie; ze hebben de neiging om zich in kieren en spleten uit het zicht op te houden. Controleer daarom alle houten huishoudelijke voorwerpen zoals meubels, planken, kasten en boekenkasten. Als u niet oplet, zullen boktorren zich snel verspreiden en voortplanten terwijl u slaapt. De larven van boktorren voeden zich ook met hout en graven het door, wat na verloop van tijd te duur kan worden om te repareren! Als dit gebeurt, is een boktorren plaag iets wat kan gebeuren!

Effectieve bestrijdingsmiddelen tegen boktorren

Als u maar een klein aantal boktorren heeft, kunt u proberen ze te bestrijden met bestrijdingsmiddelen uit een dierenwinkel of online. Als er echter al een plaag is, kunt u het beste professionele hulp inschakelen. Professionele boktorbestrijders hebben de ervaring en deskundigheid om veilig sterke chemicaliën toe te passen die u voorgoed van het probleem afhelpen.

Of u nu biologische of chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt om boktorren te bestrijden, u moet regelmatig controleren of de behandeling werkt en of het aantal boktorren is afgenomen of uitgeroeid. U zult de procedure waarschijnlijk moeten herhalen om te voorkomen dat de boktorren terug blijven komen.

Professioneel boktor bestrijden

Als u er niet van overtuigd bent dat de bovenstaande behandelingen zullen werken, raden wij u aan professionele boktor verdelgers te bellen. Zo kunt u tijd en energie besparen op methoden die geen verschil maken. Een professionele bestrijding kan u zelfs ernstige frustratie besparen! Stel u voor dat er een boktor aantasting was in de houten structuur of het dak van uw huis? De meeste mensen zonder enige voorkennis of expertise zouden waarschijnlijk proberen een onmogelijke klus aan te pakken die veel tijd, moeite en geld zou kosten.

Aangezien de meeste huiseigenaren niet beschikken over de deskundige oplossingen die nodig zijn om de boktor te bestrijden, zullen hun inspanningen alleen gericht zijn op de volwassen kevers. De larven en eieren blijven echter achter omdat ze moeilijk te vinden zijn. Daarom is de kans op een plaag groter! Als u vragen heeft over onze veredelingsmethoden of hulp nodig heeft bij uw boktor probleem, bel dan dag en nacht onze spoeddienst voor hulp van onze experts.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van boktorren?

We kunnen u geen exacte prijs geven voor het bestrijden van een boktor totdat we de situatie persoonlijk hebben gezien, maar u kunt onze tarieven vinden op onze tarievenpagina.

Hoe gaat Boktor bestrijden Eindhoven te werk?

Onze boktor bestrijders pakken uw probleem professioneel aan. We beginnen met het bepalen om welke boktorren het gaat. Vervolgens gaan we op zoek naar ze en hoe lang ze er al zitten, waarbij we indien nodig gespecialiseerde bestrijdingsmiddelen gebruiken.

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van boktorren?

Om ervoor te zorgen dat boktorren niet terugkeren, pakken we het probleem professioneel en effectief aan. We gebruiken de meest effectieve bestrijdingstechnieken en middelen. Desondanks is 100% garantie geven niet mogelijk vanwege oncontroleerbare situaties. We kunnen na de behandeling inspecties uitvoeren om er zeker van te zijn dat alle  boktorren zijn verdreven.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de bestrijding van boktorren?

De boktorren in uw huis kunnen al schade hebben veroorzaakt. Als het gaat om dekking van dergelijke schade gaat de verzekering meestal niet akkoord. Als er schade zal ontstaan als gevolg van onze boktorbestrijding informeren wij u vooraf. Als er perongeluk schade ontstaat, betalen we vaak voor de schade die we hebben veroorzaakt. Dit gebeurt echter niet vaak en daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Hoe vaak moeten jullie langs komen voor de bestrijding van boktorren?

Wij laten u altijd weten hoe lang het duurt om van boktorren af te komen voordat wij aan de slag gaan.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 votes)
Call Now Button