Duiven bestrijden

Hoewel duiven soms worden geassocieerd met zachtaardige wezens, kunnen ze een plaag worden. Duiven bestrijden Eindhoven? Wij helpen u graag!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Duiven bestrijden Eindhoven

Duiven zijn niet alleen lastig, ze kunnen ook aanzienlijke schade aanrichten aan uw eigendommen. Ze nestelen meestal in tuinen, bij bomen of op daken. Dit resulteert in geluidsoverlast en een lelijke aanblik van vogelpoep. Bovendien kunnen deze uitwerpselen terechtkomen op oppervlakken zoals balkons, auto’s of trottoirs. Duiven nestelen bij voorkeur op verwarmde oppervlakken die stevig zijn (bijv. beton).

 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Men klaagt vaan dat duiven op hun terrein overlast veroorzaken. Er zijn verschillende redenen waarom duiven een last kunnen worden op uw terrein, en we zullen er hieronder een aantal doornemen. Er zijn dus tal van oorzaken voor duivenplaag waar u zich bewust van moet zijn. Als u denkt dat u een duivenplaag heeft of er een verwacht, neem dan onmiddellijk contact op met een van onze professionals zodat wij u kunnen helpen!

duiven-bestrijden-eindhoven
duiven bestrijding

Duiven verjagen

Duiven kunnen door de huiseigenaar worden bestreden. Er zijn echter enkele beperkingen. Duiven kunnen niet bestreden worden, maar veel ander ongedierte wel. Alle duiven soorten zijn beschermd, met uitzondering van stadsduiven.

 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

U kunt verschillende methoden en materialen gebruiken om van duiven af te komen. Het zijn slimme dieren, dus u moet ze niet licht opvatten. Als u deskundige hulp nodig heeft, neem dan contact op met een van onze duivenspecialisten.

Duivenoverlast voorkomen

Duiven worden aangetrokken tot plaatsen waar voedsel en water is, dus als u ze uw balkon of tuin ziet bezoeken, is het eerste wat u moet doen broodkruimels van de grond verwijderen. Het is gemakkelijker te voorkomen dat vogels een probleem worden als u voorkomt dat ze dat in de eerste plaats doen. Als dat niet lukt, kunt u afschrikmiddelen kopen zoals kraai poppen die u in uw tuin of op uw balkon kunt hangen. De poppen zijn bedoeld om op echte kraaien te lijken, die de duiven zullen afschrikken.

Duiven afschrikken

Duivenpinnen zijn ook een goed afschrikmiddel. Dit zijn voorwerpen die voorkomen dat duiven landen waar u dat niet wilt. Het doet de vogels geen pijn, maar het zal ze overhalen daar niet meer te landen. Als de bovengenoemde tips niet hebben gewerkt, geen nood! U kunt altijd nog deze extra stappen proberen. Koop in dierenwinkels of online enkele plastic haviken om op strategische plaatsen in uw tuin te plaatsen, zoals op uw dak of balkon. Zo is er minder ruimte voor duiven om te landen en ze werken natuurlijk afschrikkend.

Duiven bestrijden

De natuurlijke vijand van een vogel is water, dus het kopen van tuinsproeiers (of het gebruik van de tuinslang) en deze aanzetten zodra de vogels landen, zal ze effectief wegjagen. Als u het budget niet heeft om een tuinsproeier te kopen, kunnen krachtige waterstralen uit uw tuinslang ook werken tegen duiven problemen. Ten slotte werken sterk ruikende poeders of kruiden die rondgestrooid worden meestal goed, omdat duiven een hekel hebben aan aanstootgevende geuren.

Professioneel duiven bestrijden

Als andere methoden hebben gefaald, kunt u altijd een professionele duivenbestrijder inhuren. Met jarenlange ervaring in het veld weten onze duivenverjagers hoe ze uw specifieke situatie moeten aanpakken. Met trots bedienen wij Eindhoven en omstreken. Bent u nog steeds niet overtuigd? Laat ons dan eerst onderzoeken of wij u kunnen helpen voordat u beslissingen neemt. 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van duiven?

Te allen tijde pakken wij het duivenprobleem professioneel en doelgericht aan. De kans op een nieuwe duivenplaag in uw woning of bedrijf is klein, maar niet altijd met absolute zekerheid te voorkomen vanwege oncontroleerbare situaties. Daarom adviseren wij ook om routinecontroles uit te voeren om te controleren of er geen duiven meer op uw terrein komen. Zo kunt u erop vertrouwen dat het duivenprobleem is opgelost.

Kan mijn eigendom beschadigd raken tijdens de werkzaamheden?

Het kan voorkomen dat duiven schade hebben aangericht. Dit zal hoogstwaarschijnlijk niet gedekt worden door uw verzekering. Wij zullen u onmiddelijk op de hoogte brengen als onze ongediertebestrijding schade zal veroorzaken aan uw eigendom. En in de meeste gevallen vergoeden wij de reparatiekosten van onbedoelde schade die wij hebben veroorzaakt. Wees gerust, het komt niet vaak voor dat wij onopzettelijk schade veroorzaken!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voordat het probleem helemaal is opgelost?

Als u ons heeft ingehuurd om uw duiven probleem op te lossen, zullen wij ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij laten u vooraf weten wat het geschatte tijdsbestek is om van de duiven af te komen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button