Kakkerlakken bestrijden

Wij begrijpen hoe vervelend kakkerlakken kunnen zijn.
Daarom helpen wij u graag met kakkerlakken bestrijden Eindhoven!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Kakkerlak bestrijden Eindhoven

Als u kakkerlakken of hun karkassen in uw huis aantreft, is de kans groot dat u te maken heeft met een plaag. Kakkerlakken worden beschouwd als plaag omdat ze zich snel voortplanten en vermenigvuldigen.

Als u kakkerlakken in huis heeft, is dat niet alleen een kwestie van esthetiek – dit ongedierte kan ademhalingsproblemen zoals astma of eczeem veroorzaken. Bovendien zijn ze resistent tegen de meeste pesticiden, waardoor ze moeilijk uit te roeien zijn. Als u vermoedt dat u een kakkerlakken probleem heeft, onderneem dan onmiddellijk actie.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Doe-het-zelf methodes zijn zelden succesvol in het wegwerken van kakkerlakken. Het is veel beter om een professionele kakkerlakkenbestrijder te bellen! Onze experts komen uw kakkerlakkenprobleem snel en efficiënt voor u oplossen!

kakkerlakken-bestrijden
kakkerlakken

Kakkerlakken zelf bestrijden

Als u zich wilt ontdoen van kakkerlakken, hebben wij een paar suggesties voor u. Het belangrijkste is dat u ze gemakkelijker kwijt kunt raken als er geen potentiële water- of voedselbronnen in de buurt zijn waar ze bij kunnen. Onthoud dat ze niet kunnen overleven zonder een van die dingen.

Het kan moeilijk zijn om van kakkerlakken af te komen in een residentiële of commerciële omgeving. Als u nog steeds last heeft van kakkerlakken in huis of bedrijf, probeer ze dan niet zelf te bestrijden. Kakkerlakken zijn resistent tegen verschillende pesticiden, waaronder insecticiden. Dit betekent dat ze door herhaaldelijk contact immuun zijn geworden voor die stoffen.

 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Onze apparatuur, materiaal en methode die wij gebruiken tijdens de bestrijding van kakkerlakken zijn zeer effectief. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Waar komen kakkerlakken toch vandaan?

Het idee dat kakkerlakken in Eindhoven zijn ontstaan is onwaarschijnlijk. Kakkerlakken geven de voorkeur aan warme klimaten, die in Nederland niet voorkomen. Volwassen kakkerlakken daarentegen zouden afkomstig kunnen zijn uit Zuid-Europa of meer tropische landen via import of zendingen die vanuit deze gebieden ons land binnenkomen. Dit betekent niet dat volwassen kakkerlakken meteen zullen worden waargenomen. De eieren kunnen zijn gelegd in het land van herkomst of op de vervoerde goederen. Het kan ook het gevolg zijn van een bezoek aan een tropisch oord voor een vakantie. De eitjes kunnen uitkomen zodra de besmetting is afgenomen, en de larven zullen snel groeien. Kakkerlakken komen vooral voor in grote steden, omdat ze zich daar het snelst kunnen voortplanten.

Kakkerlakken herkennen

Kakkerlakken worden gewoonlijk beschouwd als enge en onreine dieren. Hun eigen antennes kunnen tot twee keer de lengte van hun hele lichaam zijn, met langere antennes op hun kop dan op hun lichaam! Ze hebben een lichtbruine kleur met twee donkergrijze strepen op de rug/schild. Kakkerlakken hebben zes poten en kleine antennes aan elk uiteinde.

De kans is groter dat u kakkerlakken in uw huis ziet als u in de buurt van de tropen woont, want deze insecten geven de voorkeur aan warme, schemerige schuilplaatsen. Kakkerlakken eten bijna alles als ze honger hebben, maar zoet heeft hun voorkeur. Als u denkt dat er kakkerlakken in uw huis zijn, zoek dan naar eitjes of afgeworpen huid rond vuilnisbakken of andere donkere plekken.

Voorkomen van kakkerlakken

Kakkerlakken geven de voorkeur aan een vochtige en warme omgeving. Houd uw huis daarom regelmatig netjes. Zorg er ook voor dat u ramen en deuren niet te vaak open laat staan. Dit ongedierte kan ook via kieren en spleten naar binnen kruipen. Op deze manier kunt u de kans op kakkerlakken voorkomen en verkleinen. Een andere techniek om kakkerlakken te voorkomen is ervoor te zorgen dat etensresten zich niet ophopen in huis, buiten op uw erf of op uw weg.

Onzorgvuldig omgaan met uw spullen buiten zorgt ervoor dat kakkerlakken zich voortplanten; ze zullen zich snel in aantal vermenigvuldigen als u niet oppast. Om dit te voorkomen, praat af en toe met uw buren; kijk of zij onlangs last hebben gehad van ongedierte. Op die manier blijft iedereen op de hoogte van de situatie en kan iedereen preventieve maatregelen nemen als dat nodig is.

Kakkerlakken zijn experts in zich verstoppen, zodat u zich misschien niet eens realiseert dat er een plaag is tot het te laat is. Huiseigenaren moeten dit probleem niet zelf proberen aan te pakken – kakkerlakken vereisen pesticiden die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek en meestal werken vrij verkrijgbare oplossingen niet. Neem zo snel mogelijk contact op met een professionele kakkerlakken bestrijder voor de beste kans om ze te verdelgen. Kakkerlakken bestrijden Eindhoven? Wij zijn de specialisten voor deze klus!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het bestrijden van kakkerlakken?

Aarzel niet om ons dag en nacht te bellen in geval van een kakkerlakkenbestrijding noodgeval. Onze spoeddienst is 24/7 beschikbaar en wij zijn snel op locatie!

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van kakkerlakken?

Voordat een offerte voor insectenbestrijding kan worden uitgebracht, moet eerst de situatie worden geëvalueerd. De ongediertebestrijder zal eerst de woning onderzoeken om een beter inzicht te krijgen in het probleem. Zie onze prijzen pagina voor aanvullende informatie over de prijzen.

Hoe gaat Kakkerlakken bestrijden Eindhoven te werk?

Bij ons bedrijf bestrijden we kakkerlakken alleen met de modernste methoden. We hebben altijd professionals in dienst om ervoor te zorgen dat elke klus goed wordt geklaard. Om te beginnen bepalen zij om wat voor soort kakkerlak het gaat, waar ze zich schuilhouden en hoe lang ze er al zitten. Met deze informatie kan ons team gespecialiseerde apparatuur gebruiken om ze op te sporen en effectieve bestrijdingsmiddelen gebruiken voor de best mogelijke oplossing!

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van kakkerlakken?

Kakkerlakkenbestrijding wordt door ons steeds met de nieuwste technieken aangepakt. Hierdoor is de kans op een nieuwe kakkerlakkenplaag in uw huis of bedrijf minimaal. Helaas kan niemand dat 100 procent garanderen. Dit is vanwege de vele factoren waarvan het afhankelijk is. Daarom adviseren wij onze klanten om na de kakkerlakken behandeling regelmatig preventief onderhoud aan hun pand te plegen. U kunt rustig slapen zonder zorgen dat de kakkerlakken terugkomen als u dit doet!

Hoe lang duurt de bestrijding van kakkerlakken?

Heeft u ons bedrijf gebeld met het verzoek om kakkerlakken te laten bestrijden? Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de kakkerlakken zo snel mogelijk uit uw huis of bedrijf te verdrijven. Wij vertellen u graag hoe lang het duurt voordat we beginnen met het bestrijden van kakkerelakken!

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button