Kevers bestrijden

Wij helpen u kevers bestrijden op een effectieve en snelle wijze!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Kevers bestrijden Eindhoven

Wat u moet doen als u kevers in uw huis aantreft, hangt af van de keversoort. Kevers kunnen kleding en andere stoffen aantasten. Als dit het geval is, zijn het waarschijnlijk de keverlarven die schade veroorzaken, aangezien zij meer eten dan volwassen kevers gewoonlijk doen. Volwassen kevers vliegen meestal weg om zich voort te planten.

 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Veel insecten, vooral larven, worden aangetast door hoge temperaturen. Daarom stellen wij voor kleding te wassen op ten minste 50 graden Celsius (afhankelijk van de wasvoorschriften). Hang de gewassen kleding vervolgens ergens op (zoals een balkon) om ze in het zonlicht te laten drogen.

kevers-bestrijden
kevers

Kevers in hout vermijden

Kevers zijn een lastige uitdaging om aan te pakken. Houtaantastende kevers leven en klampen zich vast aan hout of houten constructies, wat de strijd veel moeilijker maakt. Sommige mensen proberen houtaantastende insecten uit te roeien door ze met vuur uit te branden. Omdat vuur schadelijk is voor hout, is dit proces op zich al uiterst riskant.

 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Wij raden u aan om contact op te nemen met een van onze deskundige kesverbestrijders als u ongedierte of insecten aantreft in uw hout binnen of buiten uw huis. Kever bestrijden Eindhoven? Wij staan altijd voor u klaar!

Keverbestrijding Eindhoven

U bent op deze pagina terechtgekomen omdat u kevers heeft ontdekt in uw huis, tuin of bedrijf. Het is zeer waarschijnlijk dat u keversbestrijding nodig heeft nu er één is gevonden. Want het verschijnen van één kever impliceert de aanwezigheid van veel meer. Kever plagen zijn niet alleen verschrikkelijk, maar ze kunnen zich snel ontwikkelen en woekeren. In feite is het vaak moeilijk om ze te ontdekken totdat de schade is aangericht, omdat eieren en larven zich op onopvallende plaatsen schuilhouden. Als u denkt dat u een kever probleem heeft, kunt u het beste een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf inschakelen.

Kevers herkennen

Bruinachtige kevers zijn de meest voorkomende. Ze hebben zes poten en een lichaamslengte van gemiddeld 3 millimeter. Ze kunnen niet vliegen en moeten zich voeden met plantaardig of dierlijk materiaal. Als u een fruitschaal op tafel heeft staan, is dat een uitstekende plek voor een kever om te landen. Omdat de larven kunnen verpoppen in de buurt van een hard oppervlak, leggen ze hun eieren graag in de buurt.

Keverplaag in huis bestrijden

Kevers zijn vaak moeilijker weg te krijgen dan ander ongedierte omdat hun eieren en larven zich op plaatsen kunnen bevinden waar u niet bij kunt. Als u gaten ziet in dingen zoals voedsel, dozen, leren jassen of ontbijtgranen, is de kans groot dat er kevers in de buurt zijn.

Omdat kevers nachtdieren zijn, zijn ze overdag moeilijk te vinden. Ze hebben de neiging zich op donkere plekken te verstoppen, waardoor ze moeilijk op te sporen zijn. Als u denkt dat uw huis besmet is met kevers, is het altijd het beste om een professional te bellen voor hulp. Zelfs als u van plan bent het probleem zelf aan te pakken, is een deskundig advies belangrijk!

Kevers in tuin

Kevers vinden vaak hun weg naar tuinen via middelen zoals scheuren in schuren of kelders, of door mee te liften op onreine voorwerpen. Dit ongedierte kan grote schade toebrengen aan uw planten door ze aan te vreten en gaten en vernielingen achter te laten. Hoewel u het zich in eerste instantie misschien niet realiseert, kan een ongecontroleerde kever populatie in uw tuin ernstige problemen veroorzaken, waaronder insectenplagen. Om van kevers af te komen en deze problemen te voorkomen, raden wij u aan contact op te nemen met een gespecialiseerde keverbestrijder voor hulp en advies. Kevers bestrijden Eindhoven? U bent bij ons aan het juiste adres!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het bestrijden van kevers?

Wij reageren snel op elk insectenbestrijding noodgeval. We kunnen u op elk moment van de dag of nacht helpen met kever bestrijding, en onze nooddienst is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van kevers?

Een offerte voor insectenbestrijding is moeilijk te geven voordat de situatie is beoordeeld. De keverbestrijding zal eerst het pand inspecteren om de situatie te beoordelen. Voor meer informatie kunt u kijken op onze tarieven pagina.

Geven jullie ook garantie op het bestrijden van kevers?

Wij pakken kever problemen altijd professioneel aan en behandelen ze met de grootste zorg. De kans dat de kevers terugkeren is daardoor vrij klein. Dit kunnen we echter niet helemaal beloven, dus regelmatig preventief inspecteren is iets wat we ook doen om ervoor te zorgen dat u geen last meer heeft van insecten!

Wat als mijn eigendom beschadigd raken tijdens de bestrijding van kevers?

De kevers kunnen al vernielingen hebben aangericht in uw huis. We denken dat de meeste verzekeringsmaatschappijen dit niet zullen dekken. Als onze keverbestrijding schade veroorzaakt, laten we u dat meteen weten en werken we aan het vergoeden van de schade die ontstaat als gevolg van onze diensten. gelukkig gebeurt dit zeer zelden!

Hoe lang duurt het voordat alle kevers weg zijn?

Laat u ons helpen om van uw kever probleem af te komen? We zullen ons uiterste best doen om ze allemaal in één behandeling te elimineren en we houden u op de hoogte van de duur van het proces.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 votes)
Call Now Button