Mieren bestrijden

Mieren bestrijden Eindhoven? Effectieve bestrijding op maat!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Mieren bestrijden Eindhoven

Als u mieren in of rond uw woning heeft, is het tijd om ze kwijt te raken. Mieren leven samen in kolonies en kunnen zich snel voortplanten, waardoor ze een echt probleem kunnen worden. Ze beschadigen ook tuinen en huizen wanneer ze op zoek gaan naar voedsel.

 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Mieren zijn geen aantrekkelijk gezicht in uw huis of bedrijf. Ze kunnen immers een verkeerde indruk geven van netheid. Wij kunnen mieren in uw huis of bedrijf bestrijden dankzij onze snelle en efficiënte aanpak. Wij zorgen voor totale ontzorgin, zodat u kunt rusten. Omdat we veel aan mierenbestrijding doen, weten wij precies hoe we ze moeten bestrijden.

mieren-bestrijden-eindhoven
mieren

Een mierenplaag herkennen

Het spreekt voor zich dat een mierenplaag vervelend kan zijn. Daarom is het van cruciaal belang om een mierenprobleem zo snel mogelijk op te sporen en contact op te nemen met een professioneel mierenbestrijdingsbedrijf. De aanwezigheid van zandhopen buiten is een teken van een mierenprobleem.

 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Nesten van hout kunnen ook worden gebruikt, en andere soorten mierennesten. Houtmieren zijn een mierensoort die zich in hout kan nestelen. Als u een houten vloer heeft en er ontwikkelt zich een mierenkolonie oooonder, dan moet wellicht de hele vloer worden vervangen. In het algemeen, als u een mierenkolonie in uw huis of bedrijf aantreft, raden wij u aan een professionele mierenbestrijder te raadplegen!

Mieren voorkomen

Het oude gezegde “voorkomen is beter dan genezen” bestaat niet voor niets. Als u zich zorgen maakt dat mieren uw huis binnenkomen en een plaag vormen, is een eenvoudige manier om dit te voorkomen het goed afsluiten van al het voedsel. Om ervoor te zorgen dat er geen mieren kunnen binnendringen, doet u een deksel op de buitenkant van open potten. Als u ongedierte in uw tuin heeft opgemerkt, maar lokaas wilt gebruiken omdat ze meer ongedierte (en mogelijk spinnen) zouden kunnen aantrekken, leg dan een paar koperen munten rond uw tuin. Koperen munten, vooral die welke volledig van koper zijn, zoals stukken van 1, 2 of 5 cent, kunnen effectief zijn om mieren weg te houden, omdat mieren koper verafschuwen.

En niet te vergeten, het is essentieel om uw huis en tuin schoon te houden! Mieren zijn dol op etensresten of kruimels, dus regelmatig het huis stofzuigen en de vloer volledig vegen is essentieel. U kunt ook babypoeder gebruiken als afschrikmiddel in plaats van (of als aanvulling op) koperen muntjes. Babypoeder geeft een geur af waar mieren niet van houden, dus breng het flink aan rond de ingang van uw huis of tuindeur.

Mieren in huis

Als u nog steeds mieren ziet nadat u de bovenstaande methoden heeft gebruikt, kunt u het volgende proberen. Gebruik om te beginnen een stofzuiger om de mieren uit uw huis te verwijderen. Maak daarna alle plekken schoon waar u vermoedt dat ze hebben rondgelopen. Dit is omdat mieren klieren vrijkomen waar ze zich verplaatsen, daarom is grondig schoonmaken noodzakelijk. De geur van de hormonen wordt ook gebruikt door andere mieren in de kolonie om naar voedselbronnen te navigeren.

Effectief en professioneel mieren bestrijden

Als het aantal mieren in uw huis niet afneemt na het proberen van de eerdere afschrikmiddelen, moet u een mierenbestrijder bellen. Zij hebben toegang tot pesticiden die particulieren niet kunnen kopen en zullen deze gebruiken om de mierenpopulatie op een van de volgende twee manieren te verminderen: volledige uitroeiing of vermindering. Wij hebben vele jaren ervaring en expertise op het gebied van mierenbestrijding gebundeld in onze bestrijdingsdiensten. Met één telefoontje naar ons wordt u geholpen met deskundige begeleiding zodat u nooit meer last heeft van mieren!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van mieren?

Het is moeilijk om een schatting te geven zonder eerst de situatie te zien. Onze mierenverdelger moet eerst de ruimte inspecteren om te bepalen of er sprake is van een mierenplaag. Op de pagina tarieven kunt u vooraf onze prijzen bekijken.

Geven jullie garantie op mierenbestrijding?

Wij begrijpen dat uw huis of bedrijf prioriteit heeft en bieden een deskundige service om ervoor te zorgen dat ongedierte op een professionele manier wordt bestreden. De kans dat een mierenplaag terugkeert in uw huis of bedrijf is klein. Het is echter nooit 100 procent te garanderen vanwege oncontroleerbare situaties. Daarom raden we ook aan om een vervolgbehandeling in te plannen om te bevestigen dat het mierenprobleem volledig is opgelost.

Hoe lang duurt het voordat de mieren helemaal zijn verdwenen?

Heeft u ons ingehuurd om mieren te verwijderen? Wij doen er alles aan om uw mieren probleem in één sessie aan te pakken. Voordat we beginnen, laten we u weten hoe lang het duurt om van de mieren af te komen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button