Mollen bestrijden

Mollen bestrijden Eindhoven? Wij werken graag met u samen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Mollen bestrijden Eindhoven

Mollen zijn kleine, ondergrondse beestjes die een ravage kunnen aanrichten in uw tuin of gazon. Hun tunnels resulteren vaak in snippers en kuilen in het gras, die niet alleen lelijk maar ook gevaarlijk kunnen zijn. Als u onbewust in een van deze gaten stapt, kunt u zich verwonden – om nog maar te zwijgen van de tijd en het geld die u kwijt bent aan het herstellen van de schade die ze hebben veroorzaakt.

 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Hoewel u mollenklemmen of carbid zou kunnen gebruiken, is het moeilijk te zeggen of dat daadwerkelijk iets zal doen om van mollen af te komen. Als u een professioneel advies en een langetermijnoplossing wilt, raden wij u aan contact op te nemen met een van onze ervaren mollenbestrijders.

Mollen-bestrijden
mollen

Van mollen afkomen

Het verjagen van mollen is niet eenvoudig omdat elk scenario uniek is, en er verschillende methoden zijn om dit te doen. Bovendien hebben mollen uitstekende zintuigen waardoor het moeilijk is ze te vangen of te verjagen. Omdat mollen blind zijn maar een sterk reukvermogen hebben, kunt u sterke geuren gebruiken om ze te verjagen.

 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als mollen uw tuin verpesten, geen nood! Er zijn enkele natuurlijke maatregelen die u kunt gebruiken om van ze af te komen. Door bijvoorbeeld bepaalde soorten geurende planten (zoals keizerskroon) te planten. Zo schrikt u mollen af en voorkomt u dat ze terugkomen.

Mollen in tuin?

Mollen zijn ongewenste dieren die niemand in zijn tuin wil. Vooral als u voedsel wilt kweken. Als planten groeien, ontwikkelen hun wortels en schimmeldraden zich. Mollen beschadigen gewassen door ondergrondse tunnels te graven. Wanneer al die aarde hopen zich ophopen in uw tuin of op uw gras, is dat ook geen mooi aanzicht voor uw tuin. We begrijpen zeker hoe u zich voelt. Gelukkig zijn er betaalbare en effectieve methoden om de bestrijding van mollen in tuinen gemakkelijk te maken. De meeste internetsites en tuinmarkten bieden verschillende producten aan.

Mollenverjagers inzetten

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en succesvol mollen bestrijdingsmiddel, adviseren wij het gebruik van afweeremiddellen voor mollen of mollenverjagers op zonne-energie. Deze werken goed omdat mollen “blind” zijn maar een zeer goed gehoor hebben, zodat ze last kunnen hebben van het geluid van deze apparaten. Bovendien hebben mollen een hekel aan licht, dus met meerdere apparaten in uw tuin houdt u ze effectief weg van al uw planten.

De aanschaf van meerdere mollenverjagers is ideaal om een groter gebied te beschermen. Kies vooral voor modellen die op zonne-energie werken, zodat u niet voortdurend batterijen hoeft te vervangen of op een stopcontact bent aangewezen.

Mollen bestrijden met sterke geuren

Een methode die voor veel mensen in het verleden heeft gewerkt om mollen te verjagen is het gebruik van krachtige geuren. Enkele ideeën zijn korrels, zand, planten, of iets dergelijks. De meeste tuinwinkels hebben deze op geur gebaseerde afweermiddelen zowel. Mollen hebben een goed reuk- en gehoorvermogen, dus sterke geuren kunnen helpen om ze weg te houden. De meeste middelen die momenteel beschikbaar zijn, zijn vriendelijk voor zowel het milieu als de dieren. De gebruikte middelen breken na verloop van tijd op natuurlijke wijze af zonder schade te veroorzaken.

Inschakelen van professionele mollenbestrijding

Als al het andere faalt, is het inschakelen van een professionele mollenverdelger een optie. De mollenbestrijders van ons Ongediertebestrijding Eindhoven hebben jarenlange expertise in het bestrijden van woningen, bedrijven en instellingen. U kunt dus contact met ons opnemen om te horen hoe wij u kunnen helpen. Bij ons bedrijf zijn we er trots op dat we de meest betaalbare oplossing zijn voor elk budget en mollenprobleem! Onze mollen verdelgers bieden informatie die niet direct beschikbaar is voor particulieren. Hoewel mollen over het algemeen niet schadelijk zijn, kunnen ze gevaarlijk zijn in uw tuin als u kinderen of huisdieren heeft. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk van ze af te komen! Als u zich nog steeds afvraagt of dit wel de juiste beslissing voor u is, geven wij u graag gratis deskundig advies. Mollen bestrijden Eindhoven? Wij staan tot u dienst!

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van mollen

Het is lastig om vooraf een prijs te geven voor mollenbestrijding. De mollenbestrijder weet misschien niet wat er moet gebeuren als wij de locatie niet hebben bezocht. Bekijk onze prijzenpagina om vooraf te zien hoeveel het u gaat kosten.

Hoe weet ik wat voor soort mollen het zijn?

Als u niet zeker bent of u met mollen te maken heeft, maak dan een foto van de aanwijzingen en stuur deze naar ons via WhatsApp. Onze specialist zal het onderzoeken om te ontdekken of u mollen of ander ongedierte heeft!

Hoe gaat Mollen bestrijden Eindhoven te werk?

Onze specialisten beginnen met een stapsgewijze methode. Eerst stellen we vast om welk type ongedierte het gaat, waar de mollen zich bevinden en hoe lang ze er al zitten. Vervolgens gebruiken we speciale mollen bestrijdingsmiddelen om de mollen op te sporen en te verjagen.

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van mollen?

Wij nemen altijd de tijd en voeren mollen behandelingen op professionele wijze uit. De kans dat mollen na de behandeling terugkeren in uw tuin of huis is vrij klein. Niemand kan dit echter 100% garanderen vanwege oncontroleerbare omstandigheden. Wij adviseren u dan ook met klem om na de behandeling regelmatig mollen controles uit te voeren om de kans op terugkeer van mollen te minimaliseren!

Hoe lang duurt het voordat de mollen helemaal weg zijn?

Als u ons heeft ingehuurd om uw mollen aan te pakken, zullen wij ze zo snel mogelijk verjagen. We geven altijd een nauwkeurige schatting aan het begin van het proces, zodat u vooraf weet hoe lang het gaat duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 votes)
Call Now Button