Motmuggen bestrijden

Ongediertebestrijding Eindhoven kan u helpen met efficiënt motmuggen bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van motmuggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele motmuggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Motmuggen bestrijden Eindhoven

Motmuggen zijn kleine, gevleugelde insecten die een probleem kunnen vormen voor huiseigenaren en bedrijven. Ze worden vaak opgemerkt in huizen of werkplekken van mensen. Daarom bestrijden wij dagelijks motmuggen voor onze klanten. In de loop der jaren hebben we op dit gebied veel succes geboekt.

 • Expert op het gebied van motmuggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Motmuggen zijn wat problematischer dan andere soorten insecten, omdat ze zich snel verspreiden en voortplanten. Daarom moeten motmuggen in huis of bedrijf worden vermeden en moet een deskundige motmuggenbestrijders worden ingeschakeld. Motmuggen kunnen tot 100 eitjes per dag leggen! Het is dus van belang dat u snel hulp roept.

motmuggen-bestrijden-eindhoven
motmuggen

Een motmuggenplaag herkennen

Motmuggen hebben de meeste kans om u aan te vallen in de zomer. Het maakt niet uit of het een heet, droog seizoen is of een regenseizoen. Een van de meest duidelijke uitingen van een mot muggenplaag is dat ze geen adequate vliegkracht hebben.

 • Professionele motmuggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Motmuggen vliegen maar tussen de 1 a 2 meter. Ze hebben een driehoekige vorm, zijn zwart van kleur en hebben van voren gezien een driehoekig aspect.

Motmuggen voorkomen

Motmuggen leven het liefst in de buurt van stilstaand water. Ze kunnen hun eieren afzetten op vochtige plaatsen. De larven consumeren de bacteriën die in het water aanwezig zijn. Bij motmuggen denken mensen vaak aan riolen of vijvers. Als afvoeren of leidingen onder de grond verbonden zijn met locaties waar motmuggen gedijen, komen ze snel boven de grond. Het is van cruciaal belang dat leidingen en afvoeren goed blijven functioneren. Indien nodig kunnen leidingen of afvoeren worden afgedekt totdat ze zijn vervangen of gerepareerd. Dit voorkomt dat motmuggen aan de oppervlakte komen. Zorg er ook voor dat de omgeving van afvoeren en leidingen schoon is. Als er motmuggen in de buurt zijn, kunnen ze afval of voedselresten opeten en verspreiden.

Waar komen motmuggen vandaan?

Meestal komen motten uw huis binnen via een externe bron. Dit gebeurt wanneer ze vliegen of kruipen door open deuren, rioolbuizen, waterleidingen of afvoeren. Een manier om te voorkomen dat ze binnenkomen is door deze systemen regelmatig schoon te maken. U kunt dit doen door kokend water gemengd met bleekwater of azijn in de leidingen en afvoeren te gieten. Om te voorkomen dat larven door uw kleding worden aangetrokken, kunt u deze wassen met heet water (lees wel de voorschriften) of een combinatie met sodawater. De bacteriën zullen daarbij gedood worden en daardoor geen potentiële groei voor larven toelaten.

Schoonmaken als preventie tegen motmuggen

Door uw huis goed schoon te maken, kunt u ook het aantal motmuggen verminderen. Vuil trekt ziektekiemen aan, en motmuggen eten ziektekiemen. Schoonmaken betekent niet noodzakelijkerwijs schrobben en boenen. U kunt ook een stofzuiger gebruiken om de motmuggen op te vangen. Door de zak vervolgens zo snel mogelijk te verwijderen, kunt u voorkomen dat volwassen motmuggen zich voortplanten.

Zelf motmuggen bestrijden

Als u de hierboven aanbevolen maatregelen neemt, zou u een mot muggenplaag in uw huis meestal zelf onder controle moeten kunnen krijgen. Maar soms is een plaag daarvoor te ernstig, en wordt het lastig om vast te stellen waar de motmuggen – vooral de eitjes en larven – zich schuilhouden. In dat geval kunt u het beste een professionele ongediertebestrijder bellen in plaats van alles zelf aan te pakken. Motmuggen bestrijden Eindhoven? Wij helpen u graag met het bestrijden van motmuggen!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van motmuggen?

Onze tarievenpagina geeft meer specifieke informatie, maar over het algemeen moeten wij eerst de locatie inspecteren om een nauwkeurige prijs te kunnen geven voor onze diensten met betrekking tot motmuggen bestrijden.

Hoe weet ik of ik motmuggen in huis heb?

Maak een foto van de motmuggen in uw huis of werkplek en stuur deze naar ons op als u niet zeker weet of het motmuggen zijn. Onze specialisten vertelllen u graag of u last heeft van motmuggen of iets anders.

Hoe gaat Motmuggen bestrijden Eindhoven te werk?

Onze stapsgewijze motmuggen bestrijdingsstrategie is effectief en toegesneden op elk individueel geval. We onderzoeken de soorten motmuggen, hun broedplaats en hoe lang ze er al zitten om een unieke oplossing te bedenken. Om deze plagen op te sporen gebruiken we gespecialiseerde apparatuur voordat we uiteindelijk een passend middel toepassen.

Geven jullie ook garantie bij het bestrijden van motmuggen?

We pakken altijd de wortel van het motmuggen probleem aan om ervoor te zorgen dat het niet terugkomt. Toch kunnen we niet honderd procent garanderen dat ze niet terugkomen, doordat er vele factoren een rol hebben. Daarom stellen we voor om na de behandeling een preventieve controle uit te voeren!

Hoelang duurt het voordat de motmuggen helemaal weg zijn?

Huur ons in om zo snel mogelijk van uw motmuggen af te komen. U wordt op de hoogte gehouden van de behandelduur voordat we beginnen met het bestrijden van de motmuggenplaag.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button