Motten bestrijden

Motten bestrijden Eindhoven? Wij hebben we jarenlange expertise in preventie en bestrijding!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mottenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Motten bestrijden Eindhoven

Als u kleren, meubels of dozen vindt met knaappels en/of motten erop, is dit waarschijnlijk een aanwijzing voor een plaag. Motten zijn nachtelijke insecten die stoffen van dierlijke producten eten. Met name de larven van de motten eten bij voorkeur een breder scala aan producten dan volwassen motten.

 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Als u van motten af wilt, zorg dan dat uw kasten altijd gesloten zijn. Als dat niet werkt, is het tijd om een mottenbestrijder te bellen. Vergeet niet dat niet iedereen weet hoe u van dit ongedierte afkomt!

motten-bestrijden-eindhoven
motten

Mottenbestrijding kosten

Wilt u weten of motten voor u een probleem zijn, of laat u het liever aanpakken door gespecialiseerde motten bestrijders? De ongediertebestrijding van Eindhoven is bereid u te helpen! Onze mottenbestrijders zijn ervaren en weten goed hoe ze u kunnen helpen.

 • Professionele mottenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Omdat elk probleem uniek is, is het moeilijk om een schatting te geven zonder meer te weten te komen over de situatie. Daarom raden wij u aan contact met ons op te nemen voor een gratis offerte. Wij bespreken met u de bijzonderheden van uw zaak en creëren een oplossing op maat die zowel aan uw behoeften als aan uw budget voldoet. U kunt alvast onze tarievenpagina bekijken om een inzicht te krijgen van de kosten.

Motten herkennen

Motten verschijnen meestal op plaatsen die niet voldoende worden schoongemaakt. Ze eten ziektekiemen, plantaardig en dierlijk materiaal. Als er lange tijd niet wordt schoongemaakt, kunnen er veel motten worden aangetroffen. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat volwassen motten in het huis zijn aangekomen of eitjes hebben afgezet. De rupsen van motten die de meeste plantaardige en dierlijke eiwitten eten, worden eiwithoudende rupsen genoemd. Denk aan uw wollen, donzen of leren jas. Denk ook aan het tapijt en andere goederen die gemaakt zijn van dierlijke of plantaardige ingrediënten.

Motten kunnen zich overal een weg in vreten, en als u ze niet in de gaten houdt, zullen uw spullen gaatjes hebben of beschadigd raken. Daarom is schoonmaken zo belangrijk! Bruinachtige motten lijken vaak op vlinders en kunnen een lengte van 15 millimeter bereiken.

Motten voorkomen

Preventiemethoden voor motten omvatten reiniging en onderhoud. Als u denkt dat uw kleding door motten is aangetast, kunnen de larven zich hebben verspreid. En er kunnen ook motteneitjes in zitten. De volgende stap is de kleding te wassen op een temperatuur van minstens 50 graden Celsius gedurende een uur of langer (let wel op de wasvoorschriften van uw kleding). U kunt ze eventueel ook een half uur op 70 graden Celsius wassen. Als u niet zeker weet of wassen nog effectief is omdat de motten uw kleding zijn binnengedrongen, doe het dan zelf. Anders kunt u het net zo goed meteen weggooien.

Stomen en reinigen tegen motten

U kunt ook uw kleding invriezen. Als u dit een week onder nul doet, sterven de larven uit en weet u zeker dat ze geen verdere schade aanrichten. Nogmaals, bedenk of het de moeite waard is om dit te doen op basis van de staat van de kleding. Het is zonde van uw tijd en geld om kledingstukken te reinigen die al ernstig beschadigd zijn! U kunt uw kleding ook naar een professionele stomerij brengen, die hoogstwaarschijnlijk chemicaliën zal gebruiken. Geef dan wel aan dat er motten aanwezig zijn zodat de stomerij ervan op de hoogte is en hier rekening mee kan houden. Dit zou alle motten larven en -eitjes elimineren; toch moet u uw huis en kasten regelmatig een goede schoonmaakbeurt geven!

Professioneel motten bestrijden

Als u de bovenstaande oplossingen heeft geprobeerd en ze hebben niet gewerkt, raden wij u aan een deskundig mottenbestrijding bedrijf in te schakelen. Onze muggenbestrijders gebruiken effectieve pesticiden om ervoor te zorgen dat de motten worden bestreden en dat ze niet meer terugkomen! Na de motten behandeling zullen onze ongediertebestrijders u stap voor stap uitleggen hoe u in de toekomst motten uit uw huis kunt houden. We weten hoe we alles moeten aanpakken, van kleding plagen tot schade aan tapijten!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van motten?

Helaas, zonder de details te kennen, is het moeilijk een kostenplaatje te geven. De mottenbestrijder moet eerst de situatie ter plaatse beoordelen. U kunt echter al wel de prijs van onze dienst berekenen door onze prijzenpagina te raadplegen.

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van motten?

Bij ons bedrijf werken we hard om effectief te zijn en motten te behandelen op een manier die de kans dat ze terugkomen minimaliseert. Helaas kunnen we dit resultaat niet garanderen door oncontroleerbare omstandigheden, maar we adviseren klanten om hun huis regelmatig preventief te laten controleren. Dit gezegd zijnde, kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan zullen doen om uw huis van motten te ontdoen.

Hoe vaak moeten jullie langs komen om het probleem op te lossen?

Heeft u ons ingehuurd om motten uit uw huis te verwijderen? Wij zullen er alles aan doen om de motten in één bezoek te verjagen. Om de motten uit uw huis te bestrijden, geven wij u vooraf een indicatie van de arbeidstijd.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 votes)
Call Now Button