Muizen bestrijden

Snel en effectief muizen bestrijden in Eindhoven en omstreken!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Muizen bestrijden Eindhoven

Als u dit leest, is dat waarschijnlijk omdat u een muis in uw huis heeft gezien of er sporen van heeft opgemerkt (uitwerpselen, enz.). Waarschijnlijk zijn er veel muizen, zowel binnen als buiten uw woning. Het is belangrijk om te weten dat muizen nooit alleen leven – ze maken altijd deel uit van een grotere familie!

 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Muizen zijn niet alleen vies en onaangenaam; ze kunnen ook aanzienlijke schade veroorzaken door te knagen aan kabels, voedsel of meubels. Controleer altijd goed op muizen voordat het te laat is!

Als lapmiddel kunnen binnen en buiten het huis muizenvallen worden geplaatst. Dit is echter slechts een tijdelijk antwoord en geen oplossing voor de lange termijn. Onze muizenverdelgers beschikken over alle informatie en vaardigheden om u te helpen bij het verhelpen en voorkomen van een muizenplaag!

muizen-bestrijden
muizen

Muizen herkennen?

Muizen zijn over het algemeen gemakkelijk te herkennen in een woning. De eerste stap is het opsporen van muizenuitwerpselen in huis. Muizenuitwerpselen hebben een zwart vlokje. Ze hebben ook een vreselijke stank, een beetje zoals die van rattenslangen. Daardoor kan de urinegeur op veel plaatsen worden herkend.

 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Er zijn verschillende bijkomende symptomen waarop u moet letten als u muizenuitwerpselen ontdekt. Als uw kelder wordt gebruikt door knaagdieren, kunnen er andere tekenen zijn.

De volgende factoren zult u ook opmerken als u muizenuitwerpselen in uw huis ziet: Als uw voorraadkast vernield of aangevreten is, is de kans groot dat muizen de schuldige waren. Als gevolg daarvan moet alles worden weggegooid. Herinnert u zich een van deze situaties? Als u zich kunt identificeren met een van deze gebeurtenissen, is het waarschijnlijk dat muizen uw woning zijn binnengedrongen. Muizenbestrijding Eindhoven helpt u graag van muizen af!

Effectief muizen bestrijden

Het is algemeen bekend dat het onaangenaam is om een muis in huis te hebben. Voor veel mensen duidt het hebben van muizen in huis op een slechte netheid. Het kan moeilijk zijn om ongedierte buiten te houden omdat u toch minstens één raam of deur open moet laten staan. Wanneer de seizoenen en het weer veranderen, lijken er meer meldingen te zijn van mensen die geplaagd worden door muizen in hun huis. Muizen kunnen ook langer wachten met hun winterslaap als de seizoenen milder worden, wat betekent dat ze langer actief zijn. Hierdoor kunnen de muizen zich langer voortplanten. Het is dus geen verrassing dat er in het laatste decennium een toename is van het aantal muizen dat wordt bestreden door ongediertebestrijdingsbedrijven in Einhoven.

Muizen vangen

Huismuizen zijn al lang een plaag voor huiseigenaren en hun gasten, maar wist u dat ze ook uw voedsel kunnen besmetten? Deze knaagdieren worden aangetrokken tot plaatsen waar een gemakkelijke voedselbron is, dus het is belangrijk om uw huis vrij van muizen te maken. In de open lucht achtergelaten afval trekt ratten aan, die zich vervolgens in de omgeving vestigen en groeien. Ze laten de kans niet liggen om zo snel mogelijk een huis binnen te vallen, als ze de kans krijgen! Muizen kunnen namelijk tot vijf jongen tegelijk voortbrengen. Muizen kunnen al na drie maanden jongen krijgen. Daardoor groeit de muizenpopulatie snel!

Muizenkooi

Om ze te vangen kan een specifieke muizenkooi worden gebruikt. Muizenkooien zijn gemakkelijk verkrijgbaar in dierenwinkels en online winkels. Dit is een geweldige techniek om muizen te vangen, omdat u ze niet hoeft te doden. U kunt een enorme muizenkooi kopen en meerdere muizen in één keer vangen, en ze dan veilig buiten vrijlaten als u de ruimte heeft. Het is belangrijk dat u de kooi regelmatig controleert, want als u te lang wacht, kunnen muizen erin vast komen te zitten en sterven. Dit kan te wijten zijn aan angst of gewoon gebrek aan voedsel.

Muizenvallen gebruiken

Het gebruik van een muizenkooi is aanzienlijk minder succesvol dan het gebruik van een muizenval. Muizen kunnen weliswaar met een muizenval worden gevangen en buiten worden vrijgelaten, maar ze kunnen terugkeren. In één beweging klemt de klem van een muizenval het knaagdier onmiddellijk dicht, waardoor het doodgaat niet meer kan terugkeren. Bovendien is het onverstandig om voedsel langer dan een dag in de val te laten zitten. Als u het voedsel niet verwijdert, zullen de muizen zich voortplanten en blijft uw probleem bestaan en wordt het moeilijker om er meteen vanaf te komen. Inspecteer uw muizenval altijd regelmatig om te zien of er muizen in zitten; anders kan het kadaver van een dode muis gaan rotten en een onaangename geur door de hele ruimte verspreiden! 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie hier zijn voor het bestrijden van muizen?

Wij reageren snel bij melding van een muizenplaag. Onze 24-uurs spoeddienst is voorbereid op de bestrijding van muizen!

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van muizen?

We kunnen u geen offerte geven voor onze diensten totdat we de situatie zelf hebben gezien. Een van onze muizenbestrijders zal bij u langs moeten komen om de situatie te bekijken voordat hij u een offerte geeft. U kunt wel de kosten alvast inzien op onze prijzenpagina.

Hoe weet ik wat voor soort muizen ik heb?

Maak foto’s van de muizen en stuur ze naar ons op als u niet zeker weet welke muizen u heeft. Onze specialist kan u gratis vertellen wat voor soort muizen u heeft!

Hoe gaat Muizen bestrijden Eindhoven te werk?

Onze muizenbetrijders doden niet bestrijden muizen, maar gaan tot de kern van uw plaag. Door eerst de soort, locatie en tijdlijn van uw muizenprobleem te inspecteren, kunnen we beter begrijpen waar ze vandaan komen en hoe we het beste voorgoed van ze af kunnen komen.

Geven jullie ook garantie bij muizen bestrijden?

Wij pakken muizen altijd professioneel en effectief aan. De kans dat muizen terugkeren in uw woning of bedrijf is zeer klein. Er is echter geen zekerheid dat ze niet meer terugkomen. Dit is afhankelijk van diverse variabelen. Daarom stellen wij voor dat u op enig moment na het bestrijden van de muizen een preventieve controle laat uitvoeren. U kunt er dan zeker van zijn dat de muizenplaag voorgoed voorbij is.

Kan mijn eigendom beschadigd raken tijdens de bestrijding van de muizen?

De muizen in uw huis kunnen al schade hebben veroorzaakt. Als dit het geval is, wordt u waarschijnlijk niet vergoed door de verzekering. Wij laten u vooraf weten of onze muizenbestrijding schade zal veroorzaken. Wanneer een van de experts toch per ongeluk schade veroorzaakt, dekken wij meestal de reparatiekosten; dit gebeurt echter zelden!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voordat de muizen helemaal weg zijn?

Heeft u last van een muizenplaag? Zo ja, geen zorgen, wij zijn er om u te helpen. We zullen er alles aan doen om snel en efficiënt van uw muizenprobleem af te komen. Voordat we met de bestrijding beginnen, laten we u weten hoe lang het duurt voordat we resultaat boeken.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button