Ongedierte bestrijden

ongediertebestrijding-zakelijk

Zakelijke klanten

Onze ongediertebestrijders zijn bekend met allerlei soorten ongedierte. Wij maken gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen met zorg voor het milieu. Als u op zoek bent naar langetermijnoplossingen tegen scherpe prijzen voor uw bedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres!

particulier

Particulier

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw huis snel en efficiënt kan ontdoen van ongedierte, zoek dan niet verder! We weten precies wat er nodig is om de klus te klaren. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw ongedierteprobleem in een mum van tijd wordt aangepakt.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel zijn jullie ter plaatse?

Is er een noodgeval? Dan zijn wij binnen de kortste tijd bij u op locatie. Voor ongedierteproblemen met spoed kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met Ongediertebestrijding Eindhoven.

Wat bedragen de kosten voor het bestrijden van ongedierte?

Aangezien elke situatie anders is, is het moeilijk een prijs te geven zonder eerst de situatie te inspecteren. De inspectiekosten voor particulieren bedragen 80 euro inclusief 15 minuten bestrijding. Na de inspectie kunnen we een duidelijke offerte van de totale kosten geven. U kunt een beter beeld van de kosten krijgen door onze tarieven pagina te bezoeken.

Hoe weet ik met wat voor soort ongedierte ik te maken heb?

Weet u niet zeker wat voor ongedierte bij u problemen veroorzaakt? U zou kunnen proberen een foto te maken en deze via WhatsApp naar ons te versturen. Onze ongediertebestrijder helpt u graag gratis en vrijblijvend met het informeren over verschillende soorten ongedierte.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Eindhoven te werk?

We gaan methodisch te werk. We beginnen met het onderzoeken van het soort ongedierte dat het probleem veroorzaakt. Vervolgens kijken we waar ze zitten en hoe lang ze er al zitten, en in wat voor omgeving ze leven. We sporen het ongedierte op met speciale hulpmiddelen en pakken het probleem aan bij de bron met effectieve bestrijdingsmiddelen.

Geven jullie op de bestrijding van ongedierte garantie?

Onze ongediertebestrijders gaan altijd professioneel te werk om ervoor te zorgen dat uw probleem effectief wordt aangepakt zonder kans op herhaling. We kunnen echter nooit 100% garantie geven dat het ongedierte voorgoed weg is. Dit komt doordat er vele factoren zijn die ervoor kunnen zorgen dat ongedierte terugkeert. Daarom raden wij aan om na de bestrijding een vervolgafspraak te plannen voor een inspectie. Zo weet u zeker dat het ongedierte niet meer terugkeert.

Hoe vaak moeten jullie langskomen?

Maakt u gebruik van onze ongediertebestrijding? Natuurlijk zullen we er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Als het niet mogelijk is om alles in één afspraak te doen, laten we u dat van tevoren weten.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

  • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button