Papiervisjes bestrijden

Papiervisjes bestrijden in Eindhoven? Wacht niet te lang met het inschakelen van een expert!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van papiervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele papiervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Papiervisjes bestrijden Eindoven

Papiervisjes zijn een soort die moeilijk te vinden en te vangen zijn als u het zelf doet. Overdag worden ze bijna nooit gezien, wat frustrerend kan zijn voor sommige mensen die ze willen vangen. Hierdoor lijken papiervisje een vijand die onmogelijk te verslaan is.

 • Expert op het gebied van papiervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Professionele bestrijding van papiervisjes is nodig wanneer ze zich in uw huis hebben verspreid en schade beginnen te veroorzaken. Wij raden u aan deze taak toe te vertrouwen aan een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf. Bespaar tijd en moeite, en laat onze papiervisjesbestrijders het voor u doen! Door onze ervaring en deskundigheid weten we hoe we papiervisjes bestrijden moeten en hoe we deze kunnen voorkomen.

papiervisjes-bestrijden-eindhoven
eindhoven-papiervisjes-bestrijden

Papiervisjes en zilvervisjes zijn verschillend

Er zijn twee soorten van dezelfde familie die er verschillend uitzien en verschillende kenmerken hebben: het zilvervisje en het papiervisje. Zilvervisjes geven over het algemeen de voorkeur aan een hogere luchtvochtigheid dan papiervisjes, en ze kunnen gemiddeld ook iets langer zijn.

 • Professionele papiervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

In termen van bestrijding zijn deze kenmerken meestal niet relevant, omdat de bestrijdingsmethode voor beide plagen meestal vrij gelijkaardig is. Daarom is het sterk aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen!

Papiervisjes bestrijden

Bent u papiervisjes tegengekomen in uw huis, tuin of bedrijfspand? Papiervisjes verstoppen zich graag op vochtige plaatsen. Denk aan het keukenkastje en andere kasten of badkamers. Insecticiden zijn een van de meest effectieve manieren om van papiervisjes af te komen. Ze kunnen worden gekocht in dierenwinkels of online dierenwinkels.

Hoewel papiervisjes onschuldig lijken, is het tegendeel waar – ze kunnen behoorlijk lastig zijn. Ze ontwikkelen vaak immuniteit tegen veel gebruikte insecticiden, waardoor ze moeilijk weg te krijgen zijn. Wij raden u aan een deskundige papiervisjes bestrijders in te huren in plaats van het zelf te proberen; onze specialisten beschikken over krachtigere insecticiden die het probleem snel en efficiënt uit de wereld helpen.

Papiervisjesbestrijding in huis

Probeer papiervisjes niet zelf thuis te bestrijden, tenzij u ervaring heeft, want het is moeilijk om ze te verdrijven. In dat geval wilt u deskundige hulp van een professional. Papiervisjes kunnen zich verstoppen in kleine ruimtes en ongebruikelijke plaatsen zoals gaten en naden. Ongemakkelijke plekken die niet zo 1-2-3 toegankelijk zijn, moeten worden behandeld met een hogedrukreiniger voor het beste resultaat.

Ongediertebestrijders richten zich specifiek op alles waar de papiervisjes op kunnen kruipen of rond sluipen om ervoor te zorgen dat het goed wordt schoongemaakt. Als u merkt dat de papiervisjes thuis uw kleren of boeken hebben aanvreten, zal het invriezen ervan gedurende een dag de papiervisjes doden.

Spray tegen papiervisjes

U kunt ook zelf proberen papiervisjes te bestrijden, zoals we eerder hebben besproken. Bepaalde sprays zijn te koop in dierenwinkels of online. De spray kan worden gebruikt in kleine ruimtes waar de papiervis zich zou kunnen verbergen. Het is volkomen aanvaardbaar om de spray op deze kleine plekjes aan te brengen. Het is echter niet aan te raden om de spray te gebruiken op kleding, voedsel of meubels, omdat uw bekenden of kinderen deze zouden kunnen gebruiken en aan de gevolgen ervan zouden kunnen worden blootgesteld. Wees dus voorzichtig bij het hanteren ervan! Als de aanwijzingen in de bijsluiter niet voldoende informatie geven, bekijk dan video’s op internet. Als u er echt niet uitkomt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze ervaren papiervisjes verdelgers voor deskundig advies of bestrijding. Papiervisjes bestrijden Eindhoven? Wij hebben alle middelen in huis!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het bestrijden van papiervisjes?

Wij zijn er altijd om u te helpen met de bestrijding van papiervisjes. Onze nooddienst is 24/7 beschikbaar, dus aarzel niet om ons dag of nacht te bellen! 

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van papiervisjes?

Zonder de papiervisjes op uw terrein te zien, is het moeilijk om u een offerte te geven, omdat onze verdelgers eerst uw terrein moeten bezoeken om de omvang van het probleem te beoordelen. Voor een prijsindicatie kunt u echter terecht op onze tarievenpagina.

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van papiervisjes?

Hoewel we veel succes hebben gehad met het volledig verwijderen van papiervisjes, is er altijd een kans dat ze terugkomen. Wij kunnen geen garantie geven omdat er buiten ons en onze aanpak nog veel factoren zijn waardoor de papiervisjes kunnen terugkeren. Wij raden aan om na enige tijd een onderhoudscontrole uit te laten voeren om te voorkomen dat het probleem zich voortzet of verergert. Op deze manier kunt u proactief zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken dat papiervisjes uw huis of bedrijf weer overnemen!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de bestrijding van papiervisjes?

Het is mogelijk dat de papiervis al materiële schade heeft veroorzaakt. Uw verzekering zal dit hoogstwaarschijnlijk niet dekken. Is er materiële schade door onze papiervisjes bestrijdingsmethode? Dan vergoeden wij over het algemeen de schade als die ontstaat. Gelukkig komt dit niet vaak voor en zult u hier niet mee te maken krijgen.

Hoe lang duurt de bestrijding van papiervisjes?

Heeft u ons gevraagd om papiervisjes te bestrijden? We kunnen het meestal in één bezoek doen. We zullen u laten weten hoe lang het proces zal duren voordat we beginnen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button