Ratten bestrijden

Ratten bestrijden Eindhoven? Met ons ervaren personeel en de modernste apparatuur zijn we in een mum van tijd van uw rattenprobleem af!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van ratten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele rattenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Ratten bestrijden Eindhoven

Ratten komen nooit toevallig in een huis. Ratten kunnen tevoorschijn komen wanneer er rioollekkages in de buurt zijn. Een andere reden voor ratten om tevoorschijn te komen is voedsel of strooisel dat buiten wordt rondgestrooid voor eenden en vogels. Omdat dalende temperaturen ratten aanmoedigen om voedsel en onderdak te zoeken, zijn ze vooral in de winter talrijk.

 • Expert op het gebied van ratten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Als u ratten in uw organisatie of bedrijf aantreft, is dat waarschijnlijk omdat ze een ritje hebben gemaakt met uw leverancier of logistiek centrum. Helaas is er maar een kleine opening nodig om ze te laten binnensluipen. Bedrijven zijn verplicht om ratten te bestrijden. Het is niet alleen tegen de wet om ratten op uw terrein te hebben – bedrijven kunnen ook een boete krijgen – dus we raden u aan om onmiddellijk contact op te nemen met een van onze ervaren rattenbestrijders!

ratten-bestrijden-eindhoven
ratten

Zelf ratten bestrijden

Ratten zijn moeilijk zelf te vangen en uit te schakelen. Mensen denken vaak dat rattengif of vallen kunnen helpen. Dat kan, maar alleen in bepaalde gevallen. Kinderen of huisdieren kunnen er ook schade van ondervinden.

 • Professionele rattenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Deskundige hulp krijgen voor uw rattenprobleem is cruciaal om voorgoed van ze af te komen. Onze rattenverdelgers kunnen langskomen en met u doornemen hoe u van ratten in uw huis of bedrijf afkomt en toekomstige plagen kunt voorkomen. Wij zijn er om u te helpen, dus aarzel niet om ons te bellen!

Ratten bestrijden

Het is begrijpelijk dat veel mensen zich zorgen maken over ratten in hun huis, tuin of bedrijf. Helaas komen ratten steeds vaker voor naarmate steden over de hele wereld dichter bevolkt raken. Er is een verband tussen deze twee verschijnselen: als er zoveel mensen dicht op elkaar wonen, is er meer voedsel beschikbaar voor ratten. Mensen gooien hun voedselafval vaak zonder na te denken op de grond of laten het slingeren. Men zou kunnen overwegen het voedsel uit te strooien zodat de dieren het kunnen opeten, maar ook dit heeft nadelen. Ratten worden aangetrokken door alles wat vuil, onrein of voedzaam is, en als zodanig bevat hun territorium vuilnis, afval en voedsel van mensen.

Voorkomen van ratten

Zorg ervoor dat er in uw straat geen voedselafval op de grond ligt. Buren kunnen geneigd zijn oud brood of afval buiten te gooien zodat eenden en vogels ervan kunnen eten, wat een vergissing is. Helaas trekt dit ook ratten aan. Ratten zijn overdag niet zichtbaar omdat ze zich verstoppen. Ze zijn typisch ’s nachts actief en wanneer ze voedsel ontdekken in een bepaald gebied, vestigen ze er onmiddellijk hun hele familie. Een rat kan tot vijf jongen tegelijk krijgen, waarna het ongeveer drie maanden duurt voordat de rattenpups volwassen genoeg zijn om zich ook voort te planten.

Door een paar voorzorgsmaatregelen te nemen kunt u een rattenplaag voorkomen. Ten eerste, gooi geen etensresten op straat waar andere dieren bij kunnen (wat ondertussen zelfs wettelijk verboden is). Ten tweede, praat met uw buren en zorg ervoor dat zij op de hoogte zijn van de situatie. Tot slot, houd vuilnisbakken altijd afgesloten zodat ratten er niet gemakkelijk bij kunnen.

Bestrijdingsmiddelen tegen ratten

Als u op zoek bent naar rattenbestrijdingsmiddelen, kijk dan online of in dierenwinkels. Als u het nergens anders kunt vinden, zal een dierenwinkel waarschijnlijk hebben wat u nodig heeft. Rattengif is niet toegankelijk voor gebruik omdat het snel afbreekt en milieuschade veroorzaakt. Als gevolg van het verbod gebruiken mensen vaker rattenvallen. Wij raden u aan contact op te nemen met uw woningbouwvereniging voordat u er zelf een aanschaft. Sommige woningbouwverenigingen staan huurders toe om rattenvallen te gebruiken. Als uw huisvester geen rattenvallen ter beschikking stelt, zult u de gemeente om hulp moeten vragen.

Zo verstrekt de gemeente Eindhoven regelmatig gratis rattenvallen aan bewoners. Het probleem is dat de gemeente deze service alleen mag verlenen aan mensen die erom vragen als er sprake is van een rattenplaag. Het is niet voldoende om alleen rattenvallen aan te vragen bij de gemeente; u moet ook akkoord gaan met de volgende suggesties. Het is niet “of/of” maar “en-en”. Ratten zijn niet gemakkelijk weg te krijgen. Ratten zijn hardnekkige plagen die u in de toekomst waarschijnlijk opnieuw zullen plagen. Gezien het feit dat ze snel kunnen voortplanten!

Professionele rattenbestrijding

In de meeste gevallen zullen bovenstaande oplossingen niet voldoende zijn om van uw rattenprobleem af te komen. In feite zou u bij een rattenplaag gewoon aan het dweilen zijn met de kraan open! Daarom raden wij u sterk aan om deskundige rattenbestrijders in te schakelen die jarenlange ervaring hebben in het bestrijden en voorkomen van knaagdier plagen. Ratten bestrijden Eindhoven? Onze experts kunnen u helpen met een effectieve aanpak! 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van ratten?

We kunnen u geen prijsopgave geven zonder eerst op het terrein te komen en de plaag te evalueren. Het vooraf bekijken van onze tarievenpagina geeft u een idee van wat u kunt verwachten.

Hoe gaat Ratten bestrijden Eindhoven te werk?

Eerst onderzoeken we om welke ratten het gaat, waar ze zich schuilhouden en hoe lang ze er al zitten. Vervolgens gebruiken we deskundige apparatuur om de ratten bij de bron te bestrijden en een oplossing op lange termijn te bieden.

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van ratten?

Wij pakken rattenplagen altijd gericht aan. Als u de ratten  succesvol doodt, is de kans op herhaling klein, zoals we dat in eerdere gevallen hebben gezien. Vanwege oncontroleerbare omstandigheden is het echter moeilijk om het 100%  te garanderen. Daarom stellen wij voor om na de rattenbestrijding jaarlijks te inspecteren of er geen ratten achterblijven, zodat u erop kunt vertrouwen dat het rattenprobleem volledig is uitgeroeid.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de bestrijding van ratten?

Het is mogelijk dat de ratten al schade hebben aangericht. Onze rattenbestrijding heeft een lage kans op het veroorzaken van schade. Wij zullen u zo snel mogelijk informeren als onze rattenbestrijding fysieke schade zal veroorzaken. Is er schade ontstaan door bijvoorbeeld onhandigheid? Dan vergoeden wij in de meeste situaties uw kosten. Gelukkig komt dit niet vaak voor, dus u hoeft zich geen zorgen te maken!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voordat de ratten weg zijn?

Als u ons heeft gekozen om uw rattenprobleem aan te pakken, dan garanderen wij dat wij het probleem grondig zullen aanpakken. We geven altijd vooraf de behandelduur aan voor de bestrijding, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button