Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes bestrijde Eindhoven? Wij helpen u om van rioolvliegen af te komen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele rioolvliegjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Rioolvliegjes bestrijden kosten

De kosten van onze rioolvlieg bestrijders zullen variëren afhankelijk van de grootte en de ernst van uw plaag. Neem meteen contact met ons op om een consult in te plannen, waarbij een van onze ongedierte-experts bij u langskomt, de situatie beoordeelt en u een duidelijke offerte voor rioolvliegjesebestrijding geeft.

 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Helaas is het geven van een prijs over de telefoon moeilijk omdat het lastig is om over de telefoon uit te leggen wat de oorzaak is van het rioolvlieg probleem. Wel kunt u alvast een idee van de kosten krijgen door een kijkje te nemen op onze tarievenpagina.

rioolvliegjes-bestrijden-eindhoven
rioolvliegjes-bestrijden

Rioolvliegjes bestrijden Eindhoven

Als u in of rond Eindhoven woont en problemen heeft met rioolvliegen, dan kunnen wij u helpen. Wij hebben dagelijks te maken met dit probleem, dus we weten hoe we ermee om moeten gaan. Wij zullen u helpen zo snel mogelijk van uw plaag af te komen!

 • Professionele rioolvliegjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als u te maken heeft met ongedierte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen de situatie onder de loep en lossen deze op een milieuvriendelijke, efficiënte en betaalbare manier op.

Rioolvliegjes bestrijden

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke methode om uw huis te ontdoen van rioolvliegjes? Dan kan ons team van specialisten u helpen. We hebben een verscheidenheid aan duurzame oplossingen die bewezen hebben succesvol te zijn in het voorgoed kwijtraken van rioolvliegen problemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen om voor eens en altijd van uw rioolvlieg probleem af te komen.

Wat zijn rioolvliegjes?

Wist u dat rioolvliegen ook bekend staan als motvliegen en latrinevliegen? We hebben het niet over vliegen, ondanks hun naam. Het is eerder een soort mug met duidelijke strepen op de vleugels. De strepen op de vleugels van rioolvliegen zijn een uitstekend teken van hun aanwezigheid. Het zijn geen gevaarlijke insecten, dus u hoeft er niet bang voor te zijn. Ze zijn echter niet erg schoon qua uiterlijk. Zeker niet als deze rioolvliegjes op uw eten landen! Elke week leggen rioolvliegen ongeveer 1200 eitjes! Ze komen meestal al na 48 uur uit.

Zelf rioolvliegjes bestrijden

Wilt u uw eigen rioolvlieg probleem aanpakken? Vergeet niet dat ervaring vereist is. Om ze met succes te overwinnen, moet u eerst begrijpen waarom ze opduiken. Rioolvliegen ontstaan meestal als gevolg van verstoppingen in rioolbuizen, hoewel ze ook kunnen voorkomen in verstopte afvoeren. Een verstopping ligt niet altijd voor de hand; hoe kunt u iets bestrijden als u het niet met eigen ogen kunt zien? Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van alle soorten ongedierte in Eindhoven en omstreken.

Stap één: Zoek uit waar rioolvliegen hun eitjes leggen. Zo kunt u het probleem voorkomen voordat het begint door de broedplaatsen (en dus de eitjes) te bestrijden.

Stap twee: Is er iets mis met de riolering van uw huis? Als u last heeft van rioolvliegjes, is de kans groot dat uw rioleringssysteem problemen heeft. Het beste zou zijn om een loodgieter te raadplegen en de oorzaak van het probleem te vinden. Wij raden echter altijd aan om eerst met een ongediertebestrijder te praten voor het geval het probleem niet uit het riool komt.

Stap drie: Het verwijderen van overbodige spullen en het schoonmaken van uw woonruimte. Als u afval in of rond uw huis heeft, is het tijd om het weg te gooien! Rioolvliegjes leggen hun eitjes op plaatsen waar ze denken dat broeden succesvol zou zijn, en afval biedt hiervoor een perfecte omgeving.

Oorzaken rioolvliegjes

Wist u dat rioolvliegen eitjes leggen op verwarmde plaatsen? Daardoor planten rioolvliegen zich sneller voort en veroorzaken ze verstopte afvoeren, leidingen, kruipruimtes en verstopte riolen. Vuilnis is meestal de oorzaak.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van rioolvliegjes?

De kosten van rioolvlieg bestrijding zijn moeilijk te bepalen. Totdat wij op de locatie komen, kan onze rioolvliegbestrijder de prijs niet berekenen. Wij gaan recht door zee en zijn open over onze kosten. Meer informatie over de kosten van onze diensten kunt u vinden op de tarievenpagina.

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van rioolvliegjes?

Wij willen altijd het beste voor u en uw huis, dus uiteraard nemen wij de rioolvliegjes situatie zeer serieus! Waarschijnlijk komen de rioolvliegen niet meer terug. Vanwege oncontroleerbare situaties kunnen wij u echter geen 100% garantie geven. Daarom is het essentieel om uw huis regelmatig te laten inspecteren om ervoor te zorgen dat er geen vliegen meer uw huis binnenkomen. Dit is de beste manier om te garanderen dat u gevrijwaard blijft van toekomstige problemen met deze beestjes!

Hoe vaak moeten jullie langs komen voor de bestrijding van rioolvliegjes?

Heeft u onze rioolvliegjes verdelgers ingezet om van rioolvliegen af te komen? Dan pakken wij dit zo snel mogelijk aan. Meestal is één behandeling al voldoende. Wij informeren u vooraf hoe lang het gaat duren!

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 votes)
Call Now Button