Spinnen bestrijden

Wij bieden een reeks diensten aan om uw huis veilig en gezond te houden tegen spinnen.
Spinnen bestrijden Eindhoven? Wij helpen u graag!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van spinnen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele spinnenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Spinnen bestrijden Eindhoven

Het is niet toegestaan om pesticiden te gebruiken om spinnen te bestrijden. Veel mensen weten niet wat ze moeten doen. Om te beginnen komt onze spinnenverdelger bij u thuis om het probleem te inspecteren. Ze zullen alle mogelijke redenen onderzoeken, zoals waterlekken of vochtproblemen, om zo de beste optie voor u te bepalen.

 • Expert op het gebied van spinnen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Wij helpen u graag op alle mogelijke manieren, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We begrijpen dat ieders situatie anders is, en we zullen de tijd nemen om te kijken hoe we u het beste kunnen helpen met Spinnen bestrijden Eindhoven. 

spinnen-bestrijden
spinnen

Zelf spinnen bestrijden?

Als u tijd en moeite wilt besparen, doe dan vooraf zelf een onderzoek om te zien waar de spinnen zich nestelen. Op die manier kunt u, wanneer de verdelger arriveert, ze gewoon aanwijzen in plaats van kostbare tijd te besteden aan uitleg.

 • Professionele spinnenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Bovendien is het gunstig om puin te ruimen waar de spinnen samenkomen; zo kan de spinnenbestrijder zijn werk efficiënter doen.

Heeft u spinnen in huis?

Spinnen zijn altijd aanwezig, en kunnen overal opduiken. Als u spinnen in uw huis ziet, is dat waarschijnlijk omdat u een raam of deur heeft opengelaten. Hoewel spinnen zelf niet zo gevaarlijk zijn, eten ze wel ander ongedierte, zoals vliegen, zilvervisjes en muggen. Op die manier zijn ze eigenlijk zelfs nuttig! Als er een overvloed aan insecten is, zullen spinnen een grotere kans hebben om zich in uw huis te vermenigvuldigen, aangezien dat hun voedselbron is. De kans hierop is groter als er weinig vogels aanwezig zijn. Met extra voedsel (insecten) beschikbaar door het gebrek aan vogels, worden spinnen in huizen aangetrokken. Het is dus niet alleen de buitenomgeving die bepaalt of spinnen al dan niet binnenkomen – u huis zelf speelt ook een rol!

Spinnen bestrijden met schoonmaken

Spinnen worden aangetrokken tot plaatsen waar voedsel is, daarom zullen zij niet verblijven in een gebied zonder voedsel. We bedoelen andere insecten en/of ongedierte als we “spinnenvoer” zeggen. Er zullen geen insecten in uw huis komen zolang u het regelmatig schoonmaakt. Zelfs de vuilnisbak moet regelmatig schoongemaakt worden. Denk aan de fruitvliegjes die zouden zwermen rond een overvolle vuilcontainer gevuld met onrein en niet-gerecycled afval. Door andere insecten uit uw huis te houden,  kunt u dus ook spinnen voorkomen.

Spinnen zelf bestrijden?

U kunt zelf spinnen bestrijden als u geen arachnofobie heeft. Op internet is een schat aan informatie te vinden om dit veilig uit te voeren. Het is ook mogelijk om het snel en voor weinig geld te doen. Leg een A4-tje met een kopje erop onder een spin om hem te vangen. U kunt hem er dan terloops uithalen zonder de spin te verwonden. Met de hand verplaatsen is ook vrij eenvoudig. Maak van uw handpalmen een bal en hol ze uit, en voeg ze samen als een bal terwijl de spin erin zit. Deze methode om de spin in bedwang te houden. Verwijder het spinnenweb zorgvuldig en ruim de rommel daarna grondig op. Andere spinnen zullen zich aangetrokken voelen tot het spinnenweb als u het niet goed verwijdert. Voor u het weet zijn ze dan weer terug!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor de bestrijding van spinnen?

In geval van nood zijn wij snel ter plaatse om u te helpen met de spinnenbestrijding! Onze 24/7 spoeddienst staat altijd voor u klaar!

Hoeveel kost het bestrijden van spinnen?

Wij kunnen u geen prijs geven zonder eerst de locatie te inspecteren en de spinnenplaag te beoordelen. Onze spinnenbestrijder zal dit voor u doen. U kunt ook onze tarieven pagina bekijken voor meer informatie.

Hoe weet ik met wat voor soort spinnen ik te maken heb?

Als u niet zeker weet wat voor spinnen u heeft, neem dan een video op of een foto en stuur die naar ons via WhatsApp. Onze spinnenexpert zal dan kosteloos de soort voor u identificeren.

Hoe gaat Spinnen bestrijden Eindhoven te werk?

Onze spinnenbestrijders hebben een aparte aanpak. We kijken eerst naar de kenmerken van de spinnen, hun locatie en hoe lang ze er al zitten, voordat we aan de slag gaan. Vervolgens gebruiken we gespecialiseerde apparatuur om de spinnen bij de bron te vinden en een duurzame oplossing voor uw huis te bieden.

Geven jullie ook garantie op de spinnenbestrijding?

Wij behandelen elk probleem met professionaliteit en een positief resultaat. Daardoor is de kans op een nieuwe spinnenplaag klein. Wij kunnen geen 100% succespercentage beloven, omdat er meerdere variabelen zijn. Daarom is het verstandig om routine-inspecties uit te voeren om te bevestigen dat er zich geen spinnen meer bevinden!

Hoe lang duurt het voordat alle spinnen weg zijn?

Als u ons heeft ingehuurd voor de bestrijding van spinnen, zullen wij er alles aan doen om het probleem dezelfde dag nog te verhelpen. Onze professionals zullen u vooraf laten weten hoeveel tijd ze nodig zullen hebben.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (62 votes)
Call Now Button