Veelgestelde vragen

Heeft u vragen?

Hieronder vindt u mogelijk het antwoord op uw vraag. Heeft u hierna toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Binnen hoelang kunnen jullie komen?

Voor spoed gevallen zouden wij dezelfde dag nog langs kunnen komen. Onze spoeddienst is 24/7 bereikbaar!

Hoeveel kost het?

Iedere situatie is anders. Daarom is het moeilijk om op voorhand een prijs te bepalen. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken bij tarieven.

Hoe weet ik met wat voor ongedierte ik te maken heb?

Bespaar tijd door een foto te maken en die naar ons te sturen via WhatsApp. Een van onze experts kan u aan de hand van een foto vertellen met wat voor soort ongedierte u te maken heeft.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Eindhoven te werk?

Wij werken enkel met professionals. Zij zullen eerst analyseren welk type ongedierte er aanwezig is, waar ze zich bevinden en hoe lang ze daar zitten. wij werken enkel met de beste kwaliteit apparatuur. Deze apparatuur gebruiken wij om op te sporen waar het ongedierte allemaal zit, waarna we het probleem bij de bron aan kunnen pakken.

Hoe weet ik zeker dat het niet terugkeert?

Wij nemen iedere situatie zeer serieus. Zo werken wij alleen met opgeleide professionals en gebruiken we enkel apparatuur van hoge kwaliteit. Dit verlaagd de kans op herhaling. Helaas is dit nooit 100% uit te sluiten. Daarom adviseren wij altijd om na een bepaalde periode een preventieve controle uit te laten uitvoeren.

Kunnen mijn eigendommen beschadigd raken tijdens werkzaamheden?

De kans is groot dat het ongedierte in huis al schade heeft aangericht. Dit is al vervelend genoeg. De kans dat onze ongedierte bestrijdingsmethode tot schade lijdt is zeer klein. als dit wel het geval is, dan zullen wij u hier vooraf over inlichten.

Heeft u schade door onhandig handelen van een van onze experts? Geen zorgen. Ondanks dat dit bijna nooit gebeurt, wordt deze schade bijna altijd vergoedt. Wij doen er alles aan om onbedoelde schade te voorkomen.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voordat het verholpen is?

Wij streven er naar om u in één bezoek van uw probleem af te helpen. Wij bespreken vooraf altijd hoe lang het zal duren voordat u er helemaal vanaf bent.

Wat zijn de tarieven?

Voor een inspectie rekenen wij een bedrag van 70,24 euro. Er wordt grondig onderzocht wat het probleem is en wat in deze situatie de beste bestrijdingsmethode is. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht als het probleem meteen verholpen kan worden. Dit is inclusief 15 minuten bestrijding, voor een totaal van 30 minuten. Elke extra 15 minuten daarna kost u 30 euro. Kijk voor meer informatie kunt u kijken op onze tarievenpagina.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van de afspraak?

Mocht u bij aankomst van onze expert niet thuis zijn, dan zijn wij helaas genoodzaakt om €75 no-show kosten in rekening te brengen.

Mocht u onverwachts toch niet kunnen, dan vragen wij u om uiterlijk 24 uur van te voren uw afspraak te verplaatsen. Zo voorkomt u dat we extra kosten in rekening moeten brengen.

Ongedierte bestrijding in Eindhoven

  • Spoeddienst 24/7
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Pinnen of contant betalen
  • Professionele ongediertebestrijders
  • Snel op locatie
  • Expert op het gebied van élk type ongedierte

Gratis en vrijblijvend

Voor een effectieve manier om van ongedierte af te komen,
kijk niet verder dan Ongediertebestrijding Eindhoven!
Wij bieden gratis offertes aan, zodat u de beste beslissing kunt nemen voor uw behoeften.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button