Vliegen bestrijden

Vliegen kunnen zich snel voortplanten. Vliegen bestrijden Eindhoven?
Wij helpen u dan ook graag met de bestrijding van vliegen in uw huis of bedrijf!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vliegen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vliegenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Vliegen bestrijden Eindhoven

Vliegen kunnen uw huis op verschillende manieren binnenkomen, en ze kunnen moeilijk te bestrijden zijn. Het is belangrijk om te weten met wat voor soort vliegen u te maken heeft voordat u probeert ze weg te krijgen uit uw huis. In ieder geval kunt u ervoor te zorgen dat ramen en deuren goed gesloten zijn om ongewenste vliegen buiten te houden.

 • Expert op het gebied van vliegen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

De ramen en deuren moeten op de een of andere manier worden geopend, dus de kans dat het werkt is klein. U zou horren kunnen gebruiken, maar die zijn vrij duur per stuk. Wij raden u echter aan contact op te nemen met een van onze vliegenbestrijders voor gratis advies.

Vliegen-bestrijden-eindhoven
vliegen

Wat trekt vliegen aan?

Vliegen worden gewoonlijk aangetrokken tot kamers met licht; ze kunnen echter ook worden aangetrokken door voedsel en warmte. Bovendien kunnen vliegen aangetrokken worden door bepaalde zoete geuren.

 • Professionele vliegenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

In de zomer trekken de hoge vochtigheid en de hitte fruitvliegjes aan, waardoor ze in deze tijd van het jaar vaker in de keuken voorkomen. Fruitvliegjes komen in de zomer veel voor in de keuken. Voedsel dat aan het rotten is, zoals appels en bananen, wordt een broedplaats voor eitjes. In de meeste gevallen heeft u een vliegenprobleem als u rottend voedsel in uw keuken heeft.

Vliegen en hun eieren moeten worden voorkomen.

Vliegen zijn een feit in de wereld van vandaag, of het nu winter of zomer is. Als het weer verandert en het klimaat verschuift, komen vliegen in alle jaargetijden voor. Vliegen kunnen nu langer overleven en leggen vaker eitjes omdat de winters niet meer zo koud zijn als enkele jaren geleden. Bijgevolg is december of januari misschien toch niet zo ver gezocht!

Horren plaatsen

Vliegenplagen worden vaak veroorzaakt door muggen. Om ze buiten te houden, gebruiken veel mensen muskietennetten. De meeste tuinwinkels verkopen deze netten in verschillende kleuren en stijlen die op horren lijken. Ze kunnen op deuren of ramen worden geplaatst. Op maat gemaakte klamboes zijn de beste optie omdat ze u perfect passen! We weten echter dat op maat gemaakte horren vrij prijzig kunnen zijn. Het is gemakkelijk om honderden euro’s uit te geven aan een vliegengordijn voor slechts één deur. Als geld voor u geen probleem is, dan kan het het overwegen waard zijn. Ze zijn niet goedkoop, maar ze zijn beter dan niets en houden insecten zeer effectief uit uw huis!

Trekt licht vliegen aan?

Insecten worden van nature aangetrokken door fel licht. Daarom moet u er voorzichtig mee zijn, vooral ’s nachts. Zorg ervoor dat er geen deuren of ramen openstaan als u ’s avonds of ’s nachts het licht aandoet. Want als u dat wel doet, zullen er zeker vliegende insecten doorheen vliegen!

Gebruik horren als u het nodig vindt om in de zomer een deur of raam open te zetten. Als u geen horren heeft of niet geïnteresseerd bent in de aanschaf ervan, is het ophangen van gordijnen of jaloezieën een uitstekend alternatief. Zelfs als u de lichten aanzet en frisse lucht in uw huis laat via een open deur of raam, blijven vliegen op deze manier buiten. Maar het is wel niet zo effectief als echte horren.

Professioneel en effectief vliegen bestrijden

Als u de bovenstaande technieken toepast en nog steeds niet van de vliegen afkomt, moet u deskundige hulp inroepen. Onze vliegenbestrijders zijn goed bekend met het bestrijden en voorkomen van insectenplagen omdat ze veel ervaring hebben! Hoewel u uw eigen afweermiddelen kunt kopen, zullen deze geen langdurige oplossing bieden tegen vliegen. Professionele vliegenbestrijders worden aanbevolen voor iedereen die een vliegenprobleem heeft. Onze experts hebben toegang tot middelen en kennis die niet iedereen heeft, waardoor ze het probleem effectief kunnen oplossen. Het team van Ongediertebestrijding Eindhoven is ervaren en begeleidt u graag zodat u zo snel mogelijk van uw vliegenplaag af bent!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor de bestrijding van vliegen?

Het is moeilijk om een nauwkeurige prijs te geven zonder eerst de ernst van het probleem te bekijken. De vliegenverdelger zal moeten komen kijken hoe erg het vliegenprobleem is. Bekijk onze tarieven pagina zodat u een algemeen idee heeft van de kosten voordat we beginnen.

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van vliegen?

We pakken de zaken methodisch aan en nemen een serieuze houding aan tegenover een vliegenplaag. Door oncontroleerbare omstandigheden is het niet altijd mogelijk om dit 100% te garanderen. Daarom adviseren wij u om regelmatig preventief onderhoud te laten uitvoeren om te garanderen dat het vliegenprobleem wordt aangepakt.

Hoe vaak moeten jullie langs komen voordat het vliegen probleem is opgelost?

Heeft u een beroep gedaan op onze vliegenbestrijding? Wij zullen er alles aan doen om de vliegen definitief uit uw pand te verwijderen. Hoe lang het zal duren om van de vliegenplaag af te komen, wordt u vooraf medegedeeld.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 votes)
Call Now Button