Vlooien bestrijden

Vlooien kunnen al gauw uitgroeien tot een ware plaag!
Ongediertebestrijding Eindhoven kan u helpen met vlooien bestrijden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied vlooien bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Vlooien bestrijden Eindhoven

Als het gaat om het verdelgen van vlooien in uw huis, bent u op de perfecte plek. Vlooien zijn een van de moeilijkste plagen om kwijt te raken. Omdat een vlo tot twee jaar na de geboorte kan sluimeren, kunnen vlooieneitjes en -larven moeilijk op te sporen zijn.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vlooien
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

In tegenstelling tot ander ongedierte kunnen vlooien zich gemakkelijk verbergen op verschillende plaatsen in uw huis – zoals uw bed, tapijt, bank of stoelen. Daarom raden wij u aan een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen om vlooien te bestrijden. U kunt contact met ons opnemen voor advies en vragen.

Vlooien bestrijden
vlooien

Vlooien in uw bed?

Als u vlooien in uw huis of bed heeft, is het eerste wat we aanraden om rustig te blijven. Vlooien zijn minder gevaarlijk dan destijds. Vroeger kregen mensen de builenpest van vlooien. Dat is tegenwoordig niet meer het geval. Ondanks het feit dat een vlo verschillende parasieten kan vervoeren, waaronder ziektekiemen en lintwormen, is het meestal slechts een plaag.

 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Als u vlooien in uw bed of huis heeft, kan dat er onfris uitzien en uw dagelijks leven beïnvloeden. Daarom is het inhuren van een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf om de vlooien te laten bestrijden van belang. Vlooien bestrijden Eindhoven? Wij helpen u graag!

Van vlooien in uw huis afkomen?

De meest voorkomende oorzaak van vlooien in huis is het hebben van één of meer huisdieren. Aangezien dieren vlooien aan elkaar kunnen doorgeven, gebeurt dit meestal bij huisdieren. Regelmatig stofzuigen in het hele huis kan u helpen vlooien te voorkomen of te bestrijden, door uw huis schoon te houden. U kunt uw hele huis regelmatig schoonhouden. Het is bijzonder nuttig om het verblijf en de spullen van uw huisdieren regelmatig schoon te maken. Er zijn veel technieken op internet te vinden om van vlooien in huis af te komen.

Stofzuigen helpt tegen vlooien

Als u meubels heeft van bepaalde materialen – zoals tapijten of vloerkleden – zullen vlooien zich snel verspreiden. Vlooien kunnen eieren leggen in deze delen van het huis, die vervolgens uitkomen en de larven ontwikkelen zich in kieren, naden en andere holtes. Als u er niks tegen doet kan het aantal vlooien zich snel vermenigvuldign. Gelukkig kunt u ze zelf uitroeien door regelmatig te stofzuigen, ook onder banken en kasten!

Huisdieren kunnen vlooien verspreiden

Vlooien kunnen zich snel door het huis verspreiden, zoals blijkt uit het aantal vlooienbehandelingen dat nodig is voor één kat. Vlooiendruppels zijn een effectieve behandeling voor dit probleem. Met vlooiendruppels, druppels die u op uw huisdier kunt aanbrengen, wordt voorkomen dat vlooien zich aan uw huisdier hechten. Vlooiendruppels zijn online of bij uw dierenarts verkrijgbaar. U kunt ook een vlooienkam aanschaffen. Door het haar van uw huisdier(en) regelmatig te kannen voorkomt u dat vlooien zich daar gaan nestelen. Door het beddengoed en de spullen van uw hond of kat regelmatig te wassen, ontneemt u potentiële vlooien een veilige plek om eitjes te leggen. Dit voorkomt ook dat het huisdier opnieuw wordt besmet met vlooien! Was de spullen idealiter op 60-80 graden Celsius. Vlooien zijn verzwakken bij hogere temperaturen. Vooral wanneer hun eitjes worden blootgesteld aan hitte. Als extra maatregel kunt u deze voorwerpen in direct zonlicht op uw balkon of in uw tuin ophangen.

Geen huisdieren maar wel vlooien?

Ook als u geen huisdier heeft, kunt u vlooien in huis aantreffen. Vlooien worden aangetrokken door licht. Ze bevinden zich waarschijnlijk ook in de buurt van warmtebronnen. Wat kunt u doen als basis voorzorgsmaatregel tegen vlooien in uw huis? Vul ’s nachts een bak met water en brand in het midden daarvan een kaars. Op die manier worden de vlooien vanzelf aangetrokken door het vuur en springen ze in de bak met water, waar ze uiteindelijk zullen verdrinken. Pas wel op dat de kaars daarbij niet omvalt! Gebruik voor het beste resultaat een klein teiltje of bakje met water.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie ter plekke zijn?

We zijn bereid om u onmiddellijk te helpen in geval van nood. Wij zijn op elk moment van de dag of nacht bereikbaar, ongeacht de situatie. Op vlooienbestrijding bieden wij 24 uur per dag spoedservice!

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van vlooien?

Het is moeilijk een prijs te geven zonder eerst het probleem vast te stellen. De aanwezigheid van vlooien moet in de eerste plaats door onze vlooienbestrijder worden vastgesteld. U kunt meer informatie over onze prijzen vinden op onze tarieven pagina.

Hoe weet ik wat voor type vlooien ik in huis heb?

Als u niet zeker weet of uw huis besmet is met vlooien, maak dan een video en stuur deze naar ons via WhatsApp. Onze vlooien expert legt u graag uit wat voor soort vlooien er aanwezig zijn.

Hoe gaat Vlooienbestrijding Eindhoven te werk?

Onze aanpak van vlooienbestrijding is methodisch. We beginnen met het beoordelen van de vlooien soorten en hun locatie, evenals hoe lang ze er al zitten. Dan, met behulp van bepaalde bestrijdingsmiddelen om de vlooien bij de bron aan te pakken, zorgen we voor een oplossing die werkt.

Heb ik garantie dat de vlooien niet terugkeren?

We beginnen bij de bron en pakken het probleem methodisch aan. De kans dat een vlooienplaag terugkeert in uw huis of bedrijf is klein. Wij kunnen dit niet met volledige zekerheid beloven, omdat er veel factoren buiten ons aanwezig zijn. Daarom adviseren wij u na afloop van uw vlooienbehandeling regelmatig vlooien controles uit te voeren om er zeker van te zijn dat de vlooien weg zijn!

Hoe lang duurt het voordat de vlooien helemaal weg zijn?

Zit u met een vlooienprobleem? Laat Vlooienbestrijding Eindhoven u helpen. We werken zo snel mogelijk om de vlooien in uw huis te elimineren. Zoals altijd zullen we transparant met u zijn en laten wij u vooraf weten hoe lang het het zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button