Wespen bestrijden

Wespen bestrijden Eindhoven? Wij staan altijd voor u klaar met een gerichte aanpak!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Wespen bestrijden Eindhoven

Heeft u last van wespen in uw pand of woning? Dan wilt u er zeker zo snel mogelijk vanaf. Wespen zien er mooi uit, maar ze kunnen veel irritatie veroorzaken. Eerst en vooral moet u het wespennest vinden, want als u vaak wespen ziet, nestelen ze waarschijnlijk in de buurt.

 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Het is moeilijk om zelf van wespen af te komen. Het is niet alleen moeilijk, maar ook gevaarlijk. Wij raden u aan contact op te nemen met een professionele wespenbestrijder als u wespen succesvol wilt verdelgen.

Wespenbestrijding
wespenplaag

Een wespenplaag voorkomen

Wespen zijn een veelvoorkomend probleem in Eindhoven, vooral in de zomer. Een wespenplaag is niet uitgesloten. De insecten kunnen kolonies vestigen op zowel de binnen- als buiten oppervlakken van uw woning. Als ze zich in uw huis nestelen, denk aan een kelder of zolder, is het mogelijk dat ze uw woning binnenkomen. Het is ook denkbaar dat ze over uw erf zweven als ze buiten nestelen.

 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als u een ruime achtertuin heeft die plaats biedt aan gasten, overweegt u misschien om daar een evenement te organiseren. Dit kan echter leiden tot ongemakkelijke en onsmakelijke ontmoetingen met wespen, terwijl u alleen maar een tuinfeest met vrienden wilde organiseren. Heeft u vragen of zorgen over deze kwestie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag om de situatie op te lossen.

Effectief wespen bestrijden

Elke dag wordt ons gevraagd hoe we een wespenplaag kunnen voorkomen. En het is geen verrassing waarom – in de lente zijn deze plagen bijzonder actief en zichtbaar. Veel mensen beseffen echter niet dat het moeilijk kan zijn om van wespen af te komen, omdat ze kunnen steken (en geloof ons – een wespensteek is echt pijnlijk). Om nog maar te zwijgen over het feit dat u uzelf voortdurend zorgen moet maken over uw gasten die gestoken kunnen worden, wat afbreuk doet aan de kwaliteit van de tijd met uw geliefden en naasten. Ook niet denkbaar met uw kinderen! Wespensteken kunt u voorkomen door sterk ruikende geuren te gebruiken. Het internet is een goede plek om naar dit soort dingen te zoeken. Wierook, uien en kruidnagel zijn slechts enkele voorbeelden van sterk ruikende geuren die wespen effectief afweren. Wespen hebben er een hekel aan omdat ze de sterke geuren afstotend vinden.

Plaatsen van horren

De tweede oplossing is investeren in horren. Horren zijn een soort gaas dat u online of bij elke bouwmarkt kunt kopen om vliegend ongedierte, zoals vliegen, muggen, bijen en wespen, buiten te houden. Horren kunnen ook door speciaalzaken worden gemaakt. In het algemeen kunnen horren dus behoorlijk succesvol zijn. Het enige nadeel is dat ze prijzig kunnen zijn. Hoewel hordeuren een geweldige manier zijn om ongedierte buiten te houden, kunnen ze duur zijn – soms wel honderden euro’s voor één deur. En als u eenmaal horren op één deur heeft geïnstalleerd, worden andere openingen zoals ramen aantrekkelijke doelen voor wespen en andere insecten. Het komt dus aan op uw budget: wilt u de bescherming die horren bieden of toch maar niet?

Zelf wespen bestrijden

Om wespen met succes te verjagen, moet u een sterke geur gebruiken. Pepermunt- of citronella-olie zijn nuttig tegen wespen. Als u merkt dat wespen uw huis, tuin of bedrijf al zijn binnengedrongen en u hun komst niet heeft kunnen voorkomen, kunnen andere krachtige geuren ook helpen. Plaats bijvoorbeeld een paar bakjes met bleekwater of ammoniak op plaatsen waar wespen waarschijnlijk vaak komen. Deze geuren stoten wespen van nature af, dus u kunt hiervan profiteren om ze voorgoed kwijt te raken. Dit is een pluspunt omdat deze producten eenvoudig te verkrijgen zijn. Maakt u dus geen zorgen als u geen deskundige wespenbestrijder bent! Geconcentreerd citroenwater, limoenwater, of zelfs koffiearoma, hebben allemaal sterke geuren die hetzelfde bereiken!

Professionele wespenbestrijding

Als de eerder genoemde tips niet werken, heef u misschien een wespenplaag. Het is mogelijk dat ze nesten hebben in uw omgeving en niet alleen in uw huis. Als dit het geval is, raden we aan een professionele ongediertebestrijder in te schakelen! Zij gebruiken bestrijdingsmiddelen die voor anderen niet toegankelijk zijn en hebben uiteraard ook ervaring en kennis van zaken. Door gebruik te maken van professionele wespenbestrijding kunt u voorkomen dat ze terugkeren! 

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor de bestrijding van wespen?

We begrijpen dat wespenbestrijding cruciaal en tijdgevoelig is, dus we haasten ons naar uw locatie. Bovendien staat ons 24/7 noodteam altijd voor u klaar!

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van wespen?

Het is onmogelijk om een prijs te berekenen zonder een grondige evaluatie van het wespenprobleem. Om de kosten te bepalen moet onze wespenbestrijders eerst uw woning inspecteren. U kunt echter wel een prijsindicatie krijgen door onze tarievenpagina te bezoeken.

Hoe gaat Wespen bestrijden Eindhoven te werk?

Wij zijn wespenbestrijders die de klant altijd centraal stellen. We beginnen met alles te weten te komen over het soort wesp, waar ze zich nestelen en hoe lang ze er al zitten. Daarna gebruiken we onze gespecialiseerde behandelingen om ze voorgoed kwijt te raken!

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van wespen?

Wij pakken wespenbestrijding professioneel aan. De kans dat wespen terugkomen in uw huis of bedrijf is zeer klein. Niemand kan 100% garantie geven. Er hangen namelijk verschillende aspecten aan om het een succes te maken waarbij uzelf een grote rol in bent.  Als preventieve maatregel raden wij u daarom aan om na een bepaalde periode na de wespen behandeling een inspectie te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat het ongedierte niet meer aanwezig is in uw huis, bedrijf of tuin! Zo mag u erop vertrouwen dat de wespen weg zijn!

Hoe vaak moeten jullie langs komen voor de bestrijding van wespen?

Wij zullen er alles aan doen om u in één afspraak van uw probleem af te helpen. Uiteraard zullen wij u vooraf laten weten hoe lang het zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button