Wespennest verwijderen

Het lijkt een eenvoudig proces, maar dat is het zeker niet! Laat het wespennest verwijderen over aan de professionals!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een wespennest verwijderen
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Wespennest verwijderen Eindhoven

De eerste ding om te doen tegen wespensteken is het zorgvuldig bestrijden van een wespennest. Wespen kunnen erg agressief worden. Daarom willen we duidelijk maken dat het nooit aan te raden is om een actief wespennest op eigen houtje te verwijderen. Daarvoor moet het nest eerst bestreden worden. Laat dit daarom ook altijd aan professionals over.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespenbestrijding
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Verwijder het wespennest nadat u het heeft aangepakt, of laat het desgewenst zitten. Er kan een oud wespennest zitten in de spouwmuur, onder het dak, of op de grond. Als u dat op dat moment niet erg vindt, hoeft u het niet te verwijderen. Wespen hergebruiken hun nesten nooit, dus er is geen kans dat ze er de volgende jaren naar terugkeren. Niet op dezelfde plek of in hetzelfde nest tenminste.

wespennest
wespennest bestrijden

Zelf een wespennest verwijderen

Als u een wespennest ziet dat niet meer actief is, kunt u het zelf verwijderen. Wij stellen voor een specialist in te schakelen als u er moeilijk bij kunt, als het nest zich op een onbereikbare plaats bevindt of  als de wespennest actief is.

 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Probeert u een wespennest zelf te verwijderen, maar weet u niet zeker of er nog wespen aanwezig zijn? Neem geen risico en bel voor professionele hulp. Wespennest verwijderen Eindhoven? Wij staan voor u klaar!

Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Als u wilt weten hoe u van een wespennest afkomt, raden wij u aan een professional in te schakelen. Het is geen slim idee om dit thuis te proberen, omdat het gevaarlijk en onverstandig kan zijn. Wij ondervinden dit aan den lijve aangezien wij regelmatig telefoontjes krijgen van klanten met hetzelfde probleem. Wij streven naar duurzaamheid op lange termijn en verantwoordelijkheid voor het milieu, dus we willen graag wat van uw stress wegnemen. Er zijn echter gevallen waarin u het zelf kunt uitvoeren. Die onderwerpen nemen we hieronder graag nader met u door.

Wespennest verwijderen zelf aanpakken

Als u een wespennest vindt, bijvoorbeeld op de muur of het plafond, kunt u het gewoon verwijderen. Belangrijk is dat er op dat moment geen wespen actief zijn. Wespen kunnen agressief worden en steken als ze geprovoceerd worden. Dit kan ernstige gevolgen hebben als het in de buurt van andere mensen of kinderen gebeurt. Als u weet dat er een wespennest zit in een ontoegankelijke holle ruimte of een ruimte waar u niet gemakkelijk bij kunt, is het inhuren van een deskundige wespen verdelger sterk aan te raden, omdat de gevolgen verwoestend kunnen zijn!

Verwijderen van wespennest in huis

Als u regelmatig wespen in uw huis ontdekt, is het waarschijnlijk dat ze er een nest hebben gevestigd. U kunt ze af en toe zien rondscharrelen of vliegen. Wespen bouwen meestal nesten in holle muren, onder uw dakpannen, in uw schuur, kelder, enzovoort. Het is erg gevaarlijk om te proberen een wespennest te verwijderen voordat de wespen allemaal vertrokken zijn.

Wespennest verwijderen uit uw tuin

De wespenkoningin bepaalt waar een wespennest wordt gebouwd. Dit komt omdat ze eieren moet kunnen leggen op een veilige plek. Daardoor kan de streek geschikt zijn om het hele jaar door de eitjes veilig te houden voor weer, klimaat en andere schadelijke beestjes. Bijgevolg is het mogelijk dat zich een wespennest ontwikkelt in de bomen of struiken van uw tuin. Als u begint met snoeien, let dan op nesten. Wespen worden vaker waargenomen in het voorjaar, wanneer mensen beginnen te tuinieren. Een wespennest kan zich ook verbergen in hoekjes en gaatjes van uw tuin waarvan u het bestaan niet wist. Denk aan bloempotten, plantenbakken, terrasplanken en boomholtes als voorbeelden van locaties waar een wespennest kan worden gebouwd. Wanneer een wespenkolonie trillingen detecteert in de buurt van hun nest, worden ze agressief en kunnen ze aanvallen. Wees voorzichtig rond deze tijd van het jaar, vooral tijdens het tuinieren. Het is mogelijk om een wespennest uit uw tuin te verwijderen als u de juiste veiligheidsmaatregelen neemt. Toch raden wij u aan een professionele verdelger in te schakelen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het verwijderen van wespennesten?

Wij kunnen snel bij u ter plaatse zijn om een wespennest te verwijderen. Onze spoeddienst is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar om te assisteren bij het verwijderen van wespennesten!

Wat kost het verwijderen van een wespennest?

Onze wespennest verwijderaar zal de situatie moeten beoordelen voordat we u een prijsopgave kunnen geven. Meer informatie over onze prijzen vindt u op onze tarieven pagina.

Hoe weet ik zeker dat het een wespennest is?

Als u niet zeker weet of u met een wespennest te maken heeft, maak dan wat foto’s en stuur ze naar ons op. Een van onze experts vertelt u graag wat voor soort nest het is!

Hoe gaat Wespennest verwijderen Eindhoven te werk?

Ons proces voor het verwijderen van wespennesten begint met een grondig onderzoek van de locatie, inclusief het type wespennest, de locatie en hoe lang het al aanwezig is. Zodra we deze informatie hebben verzameld, gebruiken we deskundige apparatuur om de wespen te vinden en op efficiënte wijze te bestrijden en de wespennest te verwijderen.

Heb ik garantie dat de wespen niet terugkeren?

Door het probleem methodisch en effectief aan te pakken, verminderen we drastisch de kans dat wespen terugkeren naar uw huis of werkplek. Ook nestelen wespen nooit in een oud nest. De kans dat ze terugkeren op precies dezelfde plek is dus nihil. Echter, kunnen we geen garantie geven omdat er factoren buiten ons om zijn die de effectiviteit kunnen verminnderen.

Kan mijn eigendom beschadigd raken tijdens het verwijderen van het wespennest?

Wespen kunnen een ernstige bedreiging vormen voor u en uw eigendom; het is dus van cruciaal belang dat u ze zo snel mogelijk aanpakt. U heeft misschien al wespen schade opgelopen, zowel binnen als buiten uw huis. Het is onwaarschijnlijk dat uw verzekering de kosten van deze schade dekt. Als er problemen ontstaan als gevolg van onze wespennest verwijdering, zullen wij u op de hoogte brengen. In het algemeen geldt dat als wij schade veroorzaken, wij deze zullen vergoeden.

Hoelang duurt het voordat het wespennest verwijderd is?

Wespennesten kunnen een echt probleem zijn, maar wij zijn er om te helpen. We werken zo snel mogelijk om van het wespennest af te komen en houden u bij elke stap op de hoogte. Voorafgaand aan het verwijdereren van het wespennest zullen wij u informeren over hoe lang het zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button