Zakelijke klanten

Zakelijke ongediertebestrijding voor bedrijven

Alle soorten instellingen, organisaties en bedrijven

Ongediertebestrijding Eindhoven is een toonaangevend ongediertebestrijdingsbedrijf in de regio dat zich ook richt op zakelijke klanten. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen profiteren van onze diensten op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Wij kunnen inspecties en behandelingen plannen rond uw schema op basis van uw behoeften en situatie.

 • Voor al uw ongedierte
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Spoeddienst 24/7

Ongedierte is niet alleen vervelend, maar kan ook ernstige schade toebrengen aan uw bedrijf. Om ze op afstand te houden, neemt u preventieve maatregelen zoals het afsluiten van toegangspunten en het elimineren van voedselbronnen. Zorg ervoor dat u regelmatig schoonmaakt en schakel indien nodig professionele hulp in. Wacht niet langer; bescherm uw bedrijf vandaag nog!

kantoor-icon

Kantoorgebouwen

ziekenhuizen-icon

Ziekenhuizen en gezondheidscentra

restaurants-icon

Horeca

kantoor-icon

Supermarkten en winkels

onroerend-goed-icon

Vastgoed

industrieën-icon

Industrieterreinen

gemeente-icon

Gemeentelijke gebouwen

school-icon

Schoolgebouwen en opleidingscentra

supermarkten-icon

Winkelcentra

ongediertebestrijding-voor-bedrijven

Bedrijfsinspectie aanvragen

 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Effectieve oplossing
 • Ongedierte voorkomen
 • Laagste tarieven
 • Gratis advies
 • Geen voorrijkosten
zakelijke-klanten

Samenwerking met professionele dak-reinigingsdiensten

In samenwerking met Dakdekker van Leeuwen voor het bestrijden van wespennesten onder dakpannen.

Maatwerk ongedierte bestrijden

Wij streven ernaar uw bedrijf vrij te houden van ongedierte, zowel binnen als buiten uw bedrijf. Elke organisatie is anders, daarom is onze aanpak van het probleem ook altijd uniek. Wij lossen het probleem op met een methode die past bij uw bedrijf. Bij onze behandelingen worden veilige bestrijdingsmiddelen gebruikt die niet giftig zijn voor mens en dier. Hierdoor is uw bedrijf veilig, en lopen u en uw personeel geen gevaar door giftige chemicaliën.

 • Expert op het gebied van élk type ongedierte
 • Snel op locatie
 • Pinnen of contant betalen

Wij gebruiken de nieuwste technologie en technieken voor bescherming op lange termijn en bieden persoonlijke assistentie om te garanderen dat uw bedrijf volledig vrij is van ongedierte.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat is de wachttijd?

Heeft u dringend een ongediertebestrijdingsdienst nodig? Vrees niet, wij zijn 24/7 beschikbaar! Wij beloven zo snel mogelijk te komen.

Wat is de prijs?

Het is moeilijk een prijskaartje te hangen aan diensten zoals ongediertebestrijding zonder eerst een inspectie uit te voeren. Nadat we hebben rondgekeken, kunnen we u een overzicht geven van de kosten die hiermee gemoeid zijn. En vergeet niet, er is geen enkele verplichting!
Als u meer wilt weten over onze tarieven, ga dan naar onze tarievenpagina.

Hoe gaan jullie te werk?

Bij Ongediertebestrijding Eindhoven beoordelen en bestrijden we ongedierte tactisch. Om te beginnen brengen we het soort ongedierte in kaart. Vervolgens inspecteren we waar ze zich bevinden en hoe lang ze al actief zijn. Met ons gespecialiseerde gereedschap is het verwijderen van ongedierte voor ons eenvoudig door onze expertise op dit gebied. Na volledig onderzoek van de situatie vinden we een effectieve oplossing die we direct bij de bron uitvoeren.

Geven jullie garantie?

Onze service is zowel nauwgezet als grondig. Hoewel dit de kans op herhaling aanzienlijk vermindert, kunnen wij helaas niet garanderen dat het probleem volledig wordt opgelost. Dit komt doordat er veel variabelen in het spel zijn die buiten ons staan. Wij raden u aan om na de behandeling een preventieve inspectie bij ons in te plannen om er zeker van te zijn dat u in de toekomst geen last meer heeft van ongedierte.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem te verhelpen?

Als u gebruik maakt van onze diensten om van ongedierte af te komen, zullen wij het probleem onmiddellijk en professioneel aanpakken. We laten u vooraf weten wanneer het proces klaar zal zijn. Meestal is één bezoek al voldoende.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (31 stemmen)
Call Now Button