Zilvervisjes bestrijden

Effectief zilvervisjes bestrijden in Eindhoven met behulp van onze professionals.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele zilvervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Zilvervisjes bestrijden Eindhoven

Zilvervisjes zijn kleine, grijze insecten die moeilijk te bestrijden zijn zonder professionele hulp. Als u zilvervisjes in uw huis heeft, raden we aan een ongediertebestrijder in te huren om ze weg te krijgen.

 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Zilvervisjes worden vaak aangetroffen in de buurt van voedselbronnen of andere voorwerpen. Ze kunnen ook worden ontdekt in boeken, kopjes, kasten, dozen en zelfs meelzakken. Zilvervisjes vermijden licht en zijn behendig; ze kunnen zich snel en moeiteloos verplaatsen. Als u bijvoorbeeld plotseling een licht aandoet, zult u ze zo snel mogelijk zien wegkruipen.

zilvervisjes bestrijden Eindhoven
Eindhoven zilvervisjes bestrijden

Voorkomen van zilvervisjes

Zilvervisjes geven uw huis niet alleen een onhygiënische aanblik, maar ze kunnen ook voedsel besmetten en ziektekiemen of schimmels verspreiden. Als zilvervisjes in boeken nestelen, kunnen ze de lijm van het boek opeten, waardoor het boek uit elkaar kan valen.

 • Professionele zilvervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

De aanwezigheid van zilvervisjes kan na verloop van tijd leiden tot een plaag, omdat ze voedsel uit kleding kunnen eten en uw favoriete kleding kunnen beschadigen. Zilvervisjes voorkomen is dus belangrijk! Voorkom een plaag en laat Zilvervisjesbestrijding Eindhoven u helpen!

Zilvervisjes herkennen

Zilvervisjes komen vaak voor in huizen en bedrijven. Ze zijn vrij goed bestand tegen schommelingen in het weer of fysieke omstandigheden. Daardoor kunnen zilvervisjes worden aangetroffen in zowel verwarmde als kille plaatsen, zoals kelders, schuurtjes, badkamers, keukens en zolders. Welk jaar uw woning gebouwd doet er niet toe. Het gaat om de vochtigheid van het hout. Zilvervisjes gedijen en groeien exponentieel in vochtige omstandigheden omdat vochtig hout hun voedselbron bevat. Niet alleen dat, maar boekenkasten zijn ook een prima plek voor zilvervisjes plagen vanwege de hoge concentratie hout.

Het zilvervisje is een klein, grijs, glimmend insect dat op een vis lijkt. Ze houden van donkere en vochtige plekken. Omdat zilvervisjes van nature gevoelig zijn voor licht, worden ze vaak ontdekt op plaatsen waar je ze gewoonlijk niet aan licht blootstelt. Denk ook om deze redenen aan uw boekenkast, onder uw hardhouten vloer, of achter plinten op de vloer. Afgezien van het feit dat de meeste mensen ze weerzinwekkende insecten vinden, is het vangen ervan lastig omdat ze snel zijn voor zo’n klein diertje en flexibel.

Zelf zilvervisjes bestrijden

Veel mensen denken dat zilvervisjes alleen op bepaalde plaatsen voorkomen, terwijl ze in werkelijkheid bijna overal te vinden zijn. De belangrijkste reden waarom ze het meest waarschijnlijk in uw huis opduiken, is omdat ze zich hier gemakkelijker kunnen verstoppen. Omdat ze klein zijn en zich goed kunnen verstoppen, kan het moeilijk zijn om ze zelf weg te krijgen. Een veelgemaakte fout bij het bestrijden van zilvervisjes is dat mensen zich te veel richten op de gaten, kieren en spleten in hun huis; hoewel deze plekken insecten aantrekken, zijn er ook andere plekken waar ze graag samenkomen.

Voedsel niet laten rondslingeren

Zilvervisjes zijn dol op koolhydraten, wat betekent dat ze eerder voor snoep gaan dan voor andere dingen. Als u een schaal met fruit buiten laat staan, zullen zilvervisjes die ’s nachts waarschijnlijk opeten. Zilvervisjes voeden zich ook met geopende verpakkingen omdat die een gemakkelijk doelwit vormen; om ze (en ander ongedierte) tegen te houden, moet u voedsel opbergen of verstoppen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het bestrijden van zilvervisjes?

Wij reageren snel op elk noodgeval en kunnen zo snel mogelijk beginnen met het uitvoeren van zilvervisjes behandelingen. In geval van nood staan we altijd klaar voor de bestrijding van zilvervisjes!

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van zilvervisjes?

We kunnen u pas een nauwkeurige offerte geven voor het bestrijden van zilvervisjes nadat we de situatie hebben beoordeeld. Eerst komt een van onze ongediertebestrijder langs om de ruimte te inspecteren. U kunt ook een idee krijgen van de kosten door onze prijzenpagina te bezoeken.

Hoe weet ik of het zilvervisjes zijn waar ik mee te maken heb?

Maak een video van uw plaag en stuur deze per WhatsApp naar ons op als u niet zeker weet of u zilvervisjes heeft. Onze specialist zal er naar kijken en geeft u uitgebreid informatie en advies!

Hoe gaat Zilvervisjes bestrijden Eindhoven te werk?

Onze zilvervisjesbestrijders zijn ervaren en toegewijd. Eerst identificeren ze de soort zilvervisjes, waar ze zich nestelen en hoe lang ze er al zitten. Vervolgens sporen ze met professionele apparatuur de bron van het probleem op en adviseren ze u over de beste oplossing!

Geven jullie ook garantie op het bestrijden van zilvervisjes?

Wij nemen zilvervisjes bestrijding serieus, en de kans dat het probleem terugkomt is erg klein. We kunnen echter niet garanderen dat het in 100 procent van de gevallen nooit meer voorkomt, omdat er vele factoren aan verbonden zij. Daarom raden we aan om na het bestrijden van zilvervisjes regelmatig onderzoek te doen. Zo weet u zeker dat ze voorgoed weg zijn.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het bestrijden van de zilvervisjes?

Zilvervisjes staan erom bekend een ravage aan te richten in huizen, maar wist u dat uw verzekering de schade waarschijnlijk niet dekt? Als onze zilvervisjesbestrijding schade veroorzaakt aan uw huis, zullen wij u zo snel mogelijk inlichten en vergoeden. Maar maakt u zich geen zorgen – we laten zelden schade achter!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor zilvervisjes bestrijden?

Bij Ongediertebestrijding Eindhoven zijn we experts in het bestrijden van zilvervisjes. Wij werken snel en efficiënt om alle zilvervisjes uit uw huis te verwijderen. De expert zal de situatie eerst moeten beoordelen. Daarna kan hij u vertellen hoe lang het zal duren om volledig van de zilvervisjes af te komen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 votes)
Call Now Button