Zwam bestrijden

Last van zwam? Overleg met onze professional om u te helpen.
Wij helpen u graag verder met zwam bestrijden Eindhoven!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een zwam bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele zwambestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Zwam herkennen

Zwammen groeien het best in vochtige gebieden of stoffen. Als u onder een zwam kijkt, ziet u grote schimmeldraden. Aan de oppervlakte hebben ze meestal een paddenstoel achtig uiterlijk; hoewel dit sterk kan variëren. De meest bekende zwam zijn rood met witte stippen; maar ze kunnen ook bruin of zelfs wit zijn.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een zwam bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Sommige schimmels zijn moeilijker te bestrijden dan andere, afhankelijk van het type. Onze experts kunnen u helpen bepalen met welke zwam u te maken heeft en hoe u er het beste vanaf komt.

zwam-bestrijden-eindhoven
zwam-bestrijden-eindhoven

Zwam bestrijden Eindhoven

Wij ontvangen dagelijks meerdere klachten van huiseigenaren die zwam in hun huis hebben ontdekt. Omdat vochtige omgevingen gunstig zijn voor schimmelgroei, moet u de schuur, kelder of zolder beschouwen als mogelijke plaatsen waar zwam zich kan ontwikkelen. Zwammen groeien goed bij temperaturen tussen 5 en 40 graden.

 • Professionele zwambestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Veel kamers hebben optimale binnentemperaturen voor schimmelgroei en daarom is zwam het hele jaar door aanwezig. Het inademen van schimmelsporen of contact met de huid kan allergieën veroorzaken en soms zelfs leiden tot ernstige ziekten. Als u vermoedt dat uw huis een zwamprobleem heeft, aarzel dan niet om onze experts te bellen! Zwam bestrijden Eindhoven? Wacht niet langer en bel ons direct!

Zelf zwam bestrijden

Hoewel het moeilijk is, is het mogelijk om zonder professionele hulp van zwam af te komen. Wees u er alleen van bewust dat u waarschijnlijk geen definitief resultaat zult bereiken. Dit komt omdat schimmeldraden meestal vrij diep en stevig in de grond verankerd zitten, het wegwerken van de koppen betekent niet noodzakelijk dat u ook de schimmeldraden volledig heeft uitgeroeid. De kans is groot dat zwammen opnieuw kunnen groeien als de schimmeldraden nog aanwezig zijn. Zelfs als de schimmeldraden zijn verwijderd, kunnen sporen van de zwam op de grond vallen, waar ze meer zwam produceren.

Het is niet zo eenvoudig als u denkt. Vooral als u een schimmelaantasting heeft. Er valt niet te ontkennen hoe belangrijk het is om een professionele zwam expert in te schakelen. Want het uitroeien van zwam vereist het gebruik van pesticiden die een specifieke hoeveelheid gif bevatten. Dit soort chemicaliën zijn voor particulieren moeilijk verkrijgbaar. Ze brengen aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich mee. Een professionele zwam specialist daarentegen weet hier wel raad mee en kan u helpen uw zwam te verwijderen!

Professionele zwambestrijding

Zwam is niet zomaar een plant die u tijdens wandelingen ziet – het is in feite een vochtminnend micro-organisme dat grote schade aan uw huis of bedrijf kan veroorzaken als het niet wordt gecontroleerd. Vooral houtrot is gevaarlijk omdat het de structurele integriteit van gebouwen verzwakt. Als u tekenen van schimmelgroei opmerkt, moet u onmiddellijk actie ondernemen om verdere schade te voorkomen. De bestrijding van de verspreiding van zwammen kan duur en tijdrovend zijn. Professionals die gespecialiseerd zijn in de behandeling van zwammen kunnen u op de lange termijn zowel geld als moeite besparen. Als zwammen bijvoorbeeld de houten structuur van uw dak zouden aantasten, zou de vervanging ervan zeer kostbaar zijn.

Zwam verwijderen, hoe doe je dat?

Het is essentieel dat een professional wordt ingeschakeld om de zwam te bestrijden. We beginnen met het bepalen van de soort zwam. Vervolgens onderzoeken we de schade die door de zwam is veroorzaakt en hoe verdere schade kan worden voorkomen. Na deze evaluatie kunnen onze ervaren zwambestrijders een strategie bedenken om de infectie uit te roeien en toekomstige problemen te voorkomen. De zwam wordt op verschillende manieren behandeld: handmatig of met vuur. De schimmeldraden in het hout moeten dan worden vergiftigd. Nadat de schade aan het hout is beoordeeld, bekijkt de zwambestrijder of er aanvullend nieuw hout nodig is. Na de bouw of reparatie wordt het hout behandeld met een uniek smeermiddel dat voorkomt dat zwammen op de toplaag groeien. Zwam bestrijden Eindhoven? Schakel onze expert in!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijke aanpak

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzame bestrijding

Door de hoogewaardige materialen die wij gebruiken, zult u op de lange termijn minder geld kwijt zijn aan behandelingen.

deskundig-advies

Avies van een specialist

Wij kunnen u helpen de meest doeltreffende strategieën en bestrijdingsmiddelen voor ongediertebestrijding te kiezen.

echo-friendly-icon

Preventief

Beter voorkomen dan genezen. Wij zijn specialisten in het snel identificeren en  effectief voorkomen van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Eindhoven

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en milieuvriendelijke chemicaliën om u te helpen uw eigendom goed te onderhouden zonder risico's. Heeft u advies nodig of wilt u dat wij met u samenwerken, neem dan gerust contact met ons op!
Ongediertebestrijding Eindhoven helpt u graag met het bestrijden van ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van zwam?

Het is moeilijk om een prijs te geven voor zwambestrijding zonder de situatie te bekijken. Onze zwamexpert moet eerst het zwamprobleem op de locatie beoordelen voordat hij een prijs kan geven. Bezoek vooraf onze tarieven pagina voor meer informatie over de prijs.

Hoe weet ik met wat voor soort zwam ik te maken heb?

Als u niet zeker weet wat voor schimmel u heeft, maak er dan een video of foto van en stuur deze naar ons via WhatsApp. Onze specialist zal nauwkeurig vaststellen wat voor soort zwam u heeft!

Geven jullie ook garantie op het verwijderen van zwam?

Onze deskundige en doelgerichte aanpak garandeert dat u weinig tot geen last meer heeft van schimmelgroei in uw huis. Hoewel we geen 100% garantie kunnen geven, zal onze zwambehandeling gevolgd door preventieve controles u de gemoedsrust geven dat uw zwamprobleem is opgelost.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de bestrijding van zwam?

Het is mogelijk dat uw huis of tuin al aangetast is door zwam. Het is ook onwaarschijnlijk dat uw verzekering dit soort schade dekt. In het geval dat onze behandeling extra schade veroorzaakt, zullen wij u dat van tevoren laten weten. Mocht de schade zijn ontstaan door onhandigheid vanuit onze kant? Dan zorgen we ervoor dat de schade wordt vergoed.

Hoe lang duurt het voordat de zwam weg is?

Heeft u geprobeerd contact met ons op te nemen over een zwambehandeling? Wij zullen er alles aan doen om u in één sessie van de zwam af te helpen! Vooraf vertellen wij u hoe lang het duurt om uw zwamprobleem op te lossen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button